≫ 

Otkriveno šta je mala Jana rekla socijalnim radnicima nakon hapšenja Zorana Marjanovića

Razgovor sa zaposlenima u Centru za socijalni rad trajao je 45 minuta

  • 11
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Ćerka Jelene Krsmanović Marjanović i Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u Borči zbog sumnje da je ubio suprugu, juče je razgovarala sa radnicima Centra za socijalni rad.

Socijalni radnici uzimaju malu Janu od Marjanovića? (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama lista Alo, Jana (6) im je rekla da joj otac nedostaje, ali da svi ostali u kući vode brigu o njoj i da ne želi da ih napusti!

Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pevačice, i poručila da dolazi u Beograd po malu Janu!

- Radnici Centra juče u pratnji policije došli u dom Marjanovića. Nakon dva i po sata zatražili su da Miloš Marjanović, rođeni brat uhapšenog Zorana, dođe sa devojčicom kako bi obavili razgovor sa njom. Kada je videla šta je čeka ispred kuće, devojčica se samo privila uz strica. Razgovor devojčice i socijalnih radnika trajao je 45 minuta, posle čega je ona ostala u domu Marjanovića - kaže sagovornik ovog lista.

Foto: Telegraf

Ovo nije prvi put da Jana razgovara sa socijalnim radnicima i psiholozima.

Naime, sa malenom se razgovaralo odmah po pronalasku tela njene majke, kako bi se utvrdilo pod kojim okolnostima je nestala na nasipu u Borči.

- Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi. Onda se dogodilo nešto strašno - rekla je ona tada ali zbog uzrasta u kom se nalazila nije umela da objasni i bila je vidno zbunjena.

Takođe, kako prenosi list, Jana je odbila da nacrta crtež porodice i briznula je u plač.

U međuvremenu je živela naizmenično boravila u svom domu i domu svoje babe i Jelenine majke Zorice koja je preminula.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otrov

    17. septembar 2017 | 14:10

    Sunce moje malo sta sve prezivljavas , izdrzi , ali ti si jos mala da mozes sve to da podneses neka te bog sacuva od svake muke Jano pile Malo

  • Nodi yo

    17. septembar 2017 | 14:58

    Mati bila pevaljka, otac majkoubica, baba se bavi vlaskom magijom,deda nosi rep eeee buducnost nije svijetla dijete nosi mutiran gen u sebi.strasnooo

  • Srboljub

    17. septembar 2017 | 11:04

    Dajte bre pustite dete na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA