≫ 

BILI SMO U BORČI, NA NASIPU SMRTI: Evo šta smo zatekli pored mesta na kojem je ubijena Jelena (FOTO)

Porodica Marjanović nije danas bila raspoložena za priču

  • 10
Borca, Borča, Jelena Marjanovic Krsmanovic, Ubistvo, Ubijena, Kuća, Nasip, Foto: A. Nalbantjan

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče, pod sumnjom da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović. Jelena je sahranjena na groblju Mali zbeg, a na mestu gde je pronađeno njeno telo, pored nasipa u Crvenki, porodica je podigla spomen-ploču.  

Prve reči Zorana Marjanovića o ubistvu otkako je uhapšen: Evo šta je danas pitao svoje advokate

Šta se desilo u kući Marjanovića posle ubistva: Zidovi, tepisi i nameštaj su oprani varikinom, a evo gde su posle otišli Zoran i njegov otac!

Na nasipu danas, osim ponekog predstavnika sedme sile, nije bilo žive duše. Pojedini su se mučili da pronađu spomen-ploču, jer je ceo kanal, gde je bačeno telo Jelene Marjanović zarastao u travu i žbunje, a nekih drugih posebnih oznaka, nema. Ako ne gledate pažljivo, lako može da vam promakne.

Pored obeležja jedne jezive smrti stoji plastično cveće i davno uveli buketi. Nekoliko sveća i tišina, povremeno prekidana zvucima autobusa 104, kome je zadnja stanica Crvenka. Na lokalnom fudbalskom terenu, delu naselja najbližem spomen-ploči, nema nikoga.

Foto: A. Nalbantjan

Porodica Marjanović nije danas bila raspoložena za priču. Umesto njih, oglašavao se samo nemački ovčar. A uglavnom su tako bile raspoložene i njihove komšije. Spokoj sunčanog letnjeg dana prekidao je samo lavež pasa.

- Ma, ostavite ljude na miru - reče nam jedna komšinica i zaključa kapiju.

U obližnjem parkiću zatekli smo jednog Nišliju, koji je, kaže, u Borči u gostima. Drži u ruci nekoliko strana dnevnih novina i čita. Kaže, baš gleda strane hronike, gde pišu o ubistvu.

Foto: A. Nalbantjan

- Sve piše, evo, od ubistva pa do današnjeg dana - priča on i pokazuje. - Neko ih je tu bacio, našao sam ih pored klupe, a današnje su. Ne znam šta bih vam rekao. Sad čitam i ne verujem, valjda će konačno otkriti ubicu.

Malo dalje niz ulicu zatekosmo komšiju koji je nešto poslovao po dvorištu.

Foto: A. Nalbantjan

- Šta, a Marjanovići? Pravo da vam kažem, gde ima dima, ima i vatre, nisu oni njega bezveze uhapsili - kaže komšija koji ipak nije želeo da se predstavi. - Hoću da kažem svoje mišljenje, što da ne, kad me već pitate. Sve sam pratio od početka, mnogo toga je tu sumnjivo, ukazuje na nekog bliskog. Slušao sam i na TV-u nekog kriminologa, priča čovek o ubistvu iz strasti. Mada, opet, ko sam ja da sudim, ja to pričam s porodicom, da mi je mesto u sudu, bio bih tamo. Nisu tu čista posla, sve je već počelo da me nervira i nadam se da će uskoro biti završeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    19. septembar 2017 | 09:00

    Zato sto to on kaze da je mala bila sa njima. I sigurno je bila, samo ko zna kog dana, kog datuma? Mozda tog istog dana ali ujutru-sta mala zna koji je dan bio. Nesto joj ponovis 10ak puta i ona tu verziju ponavlja kao istinu

  • Н. С

    19. septembar 2017 | 08:30

    Страшно је да је ова плоча, у оваквој џунгли. Од силне жалости, није стигао да покоси ту травуљину, а стигао је у задругу. Глуми жртву, а прави је љигавац. Срамота. Јел он то због публике ставио ту плочу?. Немам речи .

  • Olja pupovac.

    19. septembar 2017 | 08:24

    Meni ovo nista nije jasno prvo receno da je mala jana bila snjima i kacket male jane gdje je Jelena nadena mrtva na sve ove price. Sada ne spominje se mala jana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA