Karaburma u šoku posle smrti mladog roštiljdžije Dejana: Bio je dobar dečko, u oktobru je trebalo da se ženi

Prolaznici sa tugom gledaju sveću i cveće ostavljeno ispred lokala kod kog je preminuo ovaj mladić

  • 12

Smrt Dejana Pavlovića (28), koji je preminuo 18. septembra, nakon što mu je pozlilo na poslu u roštiljdžinici na Karaburmi, uznemirio je meštane. Pred lokalom u kojem je mladić radio položen je buket cveća. A malo niže niz ulicu Salvadora Aljendea, koja je nakon jučerašnje tragedije zavijena u crno, zatvoren je drugi lokal istog vlasnika.

Mladi roštiljdžija (28) izlazio sa posla, i samo se srušio. Posle pet sekundi bio je mrtav, prolaznici šokirani!

Dejanove kolege i komšije su u šoku, iako nisu bili raspoloženi za slikanje, i te kako su bili spremni da razgovaraju o ovom mladiću.

- Ne znam da li je bolovao od nečega, ali se poslednjih nekoliko dana žalio da ga boli glava. Odjednom je pao, dok je bio u lokalu, izneli su ga na vazduh, i već tad je bio sav pomodreo. Hitnu pomoć smo čekali 20 minuta. Prvo su bili zauzeti, pa su nam preko telefona objašnjavali kako da mu pomognemo, pa su se tek onda pojavili - kaže jedna od radnica obližnjeg lokala.

Vidno uznemirena, priča da su vlasnik lokala, kolege i prolaznici pokušavali da mu pomognu dok su čekali Hitnu pomoć, a da su im za to vreme medicinari iz ove službe telefonom objašnjavali šta da rade. I ona i druge komšije pričaju da je Dejan bio divan, srdačan momak i da je planirao porodicu. Jučerašnja scena je bila dramatična, kaže ona, skupilo se mnogo prolaznika, a Dejanov brat i vlasnik lokala su plakali.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

- Dejan je kod nas radio od letos, a njegov brat Dušan već nekoliko godina. Bio je dobar dečko, stvarno nemam šta loše da kažem za njega. Oni su iz Predejana, a moja porodica ih zna od kad su bili deca. Dejan je u Beogradu živeo sa devojkom Slađom. U oktobru je trebalo da se uzmu - priča nam Marica Cvetković, majka vlasnika firme.

Ona kaže da će lokali narednih nekoliko dana biti zatvoreni, jer su svi potreseni, i žele da odu sutra na sahranu.

Prolaznici sa tugom gledaju sveću i cveće ostavljeno ispred lokala kod kog je preminuo ovaj mladić, a jedan od komšija nam je ukazao i na rukavice ostale na ulici nakon intervencije Hitne pomoći.

Očevici tragedije nagađaju da je mladić umro od srčanog udara, ali zvanično im niko nije saopštio uzrok.

- U ovoj zemlji su svi pod stresom, svi mnogo rade, žive nekvalitetnim životom, eto šta je kobno po tako mladog čoveka - zaključio je jedan stariji sugrađanin, koji je juče svedočio drami na ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA