Nove informacije o ubistvu Jelene! Ubica je udarao čekićem po glavi dok je treštala muzika - zato niko nije čuo njene vriske

U tom momentu nikome ništa nije bilo čudno, jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika nije ni čula

  • 22

Policija veruje da je zapomaganje i vrisku Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, niko od komšija u Borči nije čuo jer je u vreme zločina bila pojačana muzika u studiju.

Procurele tajne šifre Marjanovića: Sumnja se da su ovako lagali policiju! Gužva je na pijaci - svi traže paradajz

Još jedna užasna teorija o ubistvu Jelene Marjanović: Pevačica ubijena u Zemunu, u kući njene koleginice?

Ovo su novi dokazi do kojih je došla istraga.

- U tom momentu nikome ništa nije bilo čudno, jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika nije ni čula. Međutim, posle rekonstrukcije zločina i sklapanja svih dokaza, muzika je najverovatnije bila pojačana posle prvog udarca koji je nesrećan žena zadobila u glavu - rekao je izvor upućen u istragu.

- Najverovatnije je između supružnika u petak uveče došlo do svađe i razmene teših reči. Ubica ju je udario čvrsti predmetom u glavu. Kada je nesreća žena pala na zemlju, zapomagajući, počela je da doziva pomoć, ali on je pojačao muziku, i nastavio da je udara - navodi izvor iz istrage.

Prema svedočenju komšija, oni nisu mogli da se sete da li se čula buka i lomljava, ali su se setili glasne muzike koja je svirala celo veče.

Foto: Telegraf

Najverovatnije se osumnjičeni uspaničio kada je svatio šta je učinio, pa muziku nije smanjio, ni kada je sa ukućanima pokušao da ukloni tragove.

Zbog toga su cela kuća, studio, kupatilo, očišćeni abraznivnim sredstvom, odnosno varikinom. Istim sredstvom očišćene su ruke i nokti Jelene Marjanović i zbog toga sadržaj nađen ispod njenih noktiju nije bio upotrebljiv.

SUMNJIVA IZJAVA ZORANOVOG OCA

Posle pretresa porodične kuće Marjanovića u danima nakon ubistva Jelene Marjanović, njen svekar Vladimir dao je medijima neobičnu izjavu u kojoj je naveo da inspektori nose šta misle da treba "dok se ubica slobodno šeta s čekićem."

Imajući u vidu da je utvrđeno da je Jelena ubijena tupim predmetom, ova izjava Zoranovog oca je bila jako sumnjiva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A dokle vise?

    21. septembar 2017 | 00:23

    Jel onda u studiju ili zemunu, u kuci neke pevacice? Odlucite se vise

  • JA

    21. septembar 2017 | 08:12

    jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika nije ni čula !!! Ajd malo razmišljajte tim glavama dok pišete text. Ako nema izolaciju valjda se čula... ako komšije kažu da je muzika treštala cijelu noć. A gdje bilo dijete te večeri ???

  • To ce citati jednog dana devojcica

    21. septembar 2017 | 00:13

    Ove teorije i scenarija su samo dokaz da je to uradio neko mnogo , mnogo veliki ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA