Dok su se orlovi borili u finalu sa Slovencima, oni krali bicikl u Novom Sadu (VIDEO)

Na snimku se vide dvojica mladića kako dolaze ispred zgrade, zatim jedan od njih ulazi praznih ruku  i penje se stepenicama, a onda posle par minuta silazi sa biciklom u rukama i nestaje u nepoznatom pravcu

  • 10

Dok je većina Novosađana uz male ekrane bodrila Orlove u finalnom meču sa Slovencima na Evrobasketu u nedelju uveče , neki drugi imali su preča posla pa su odlučili da razmrdaju duge prste nekom krađom.

U Staroj Pazovi uhapšeni osumnjičeni za krađu bakra sa pet trafo stanica

Opljačkana narodna kuhinja: Ukrali pasulj, ulje, med i konzerve s graškom

Naime, sigurnosne kamere u nedelju uveče oko 21.30 časova,  jedne od zgrada u novosadskoj ulici Bate Brkića snimile su krađu dok su stanari sa nervozom sedeli ispred televizora i više se fokuirali na meč nego šta se dešava po hodnicima zgrade.

Ubrzo snimak je osvanuo na društvenim mrežama gde se vide dvojica mladića kako dolaze ispred zgrade, zatim jedan od njih ulazi praznih ruku  i penje se stepenicama, a onda posle par minuta silazi sa biciklom u rukama i nestaje u nepoznatom pravcu.

Ostalo je nejasno da li je policija kradljivca uspela da pronađe uprkos snimcima sa sigurnosne kamere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    21. septembar 2017 | 18:32

    Narkomafija, Alkomafija , Duvanmafija , a sada i Biciklmafija . Ipak mislim da je najgora ona koja krade bebe po porodilištima . Hajde policijo da se to reši, ne mogu da gledam moju školsku drugaricu već 25 godina kako vene na bensedinima , od kako je došla do saznanja da joj je jedno blizanče , inače. zdravorođeno , proglašeno mrtvim , a nije ga ni videla .

  • Milica

    21. septembar 2017 | 19:45

    Na Naselju se bajsevi kradu kao ludi od sredine devedesetih, samo sad snimak zavrsi na netu... Meni su dva ukrali! :-(

  • Ђура

    21. septembar 2017 | 17:58

    Није узео бицикл са прииземља већ се попео на спрат.Или је узео бицикл од некога кога зна,или је узео свој бицикл,јел живи у тој згради док га друг напољу чека да се заједно провозају.То мени уопште не личи на крађу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA