≫ 

Pomažemo jedno drugom, držimo se, kao nokat i meso! Ovako je Jelena govorila o braku sa Zoranom (VIDEO)

Kada god treba da se smrša tu je, redovno idemo da trčimo, kuvamo čajeve, svuda smo zajendo

  • 12
Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Tema broj jedan u javnosti je nerešeno ubistvo pevačice Jelene Marjanović, čiji je suprug Zoran Marjanović uhapšen prošlog petka.

Zoran Marjanović je taman krenuo da kaže zašto bi neko ubio Jelenu, a onda je ova žena sve prekinula (VIDEO)

Detalji krivične prijave za ubistvo Jelene Marjanović: Sve ostale teorije padaju u vodu, evo gde je pevačica zaista ubijena

Skoro godinu i po dana, otkako je 2. aprila prošle godine ona nestala a sutradan u kanalau podno nasipa u naselju Crvenka u Borči nađeno njeno unakaženo telo, teorije o ovom zločinu ne prestaju da se "rađaju".

Kroz svaku od tih teorija prožima se i makar po jedna rečenica kakav je bio brak Jelene i Zorana, da li je imala ljubavnika, da li su se svađali a upravo o njihovom odnosu sama Jelena je govorila samo nekoliko meseci pre nego što je ubijena, u septembru 2015. godine.

Gostujući u "Grand" magazinu Jelena je ispričala da se Zorana zaljubila na prvi pogled još kao klinka kada je imala svega 12 godina.

- Ta ljubav traje već 13 godina. On je tada kada sam ga prvi put videla bio frajer a ja slatka mala klinka. Tu su bile ženske, izlasci u grad, automobili. A ja klinka koja sedi na ljuljašci i gleda.

Da, ljuljala sam se, on je prošao i tada sam ga prvi put videla. Nismo se videli par godina. I, onda, sa nekih svojih 16 smo se ponovo sreli, sa mojih 17 stupili u vezu, zabavljali se dugi niz godina i onda rešili da to krunišemo brakom, i kao šlag na tortu dobili jednu prelepu ćerkicu koja je pola on a pola ja - govorila je sva ozarena Jelena.

Foto: A. Nalbantjan, Pritnskrin: TV Pink, Facebook

Ona je istakla da ima divan brak kao i da nisu to samo reči za kameru:

- Zaista, pomažemo jedno drugom, držimo se, što se kaže narodski, kao nokat i meso. On u svom poslu kompozitora, ja sam tu, upadam, pevam te demo snimke. Kada ja pevam, zajedno idemo na gostovanja. Kada god treba da se smrša tu je, redovno idemo da trčimo, kuvamo čajeve, svuda smo zajendo. 

Na pitanje da li je to recept za brak da se dvoje drže zajedno monstruozno ubijena pevačica je odgovorila potvrdno.

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

- Ja sam tako vaspitavana, na prvom mestu je ta iskrena ljubav koje je, nažalost, danas sve manje ili je neki interes. Ja sam ta poslednja generacija koja gleda tu istinsku vrednost. Možemo mi zajedno da zaradimo pare i sve se to potroši, ali ta ljubav, to je srž života - rekla je Jelena koja je istakla i da se posle nekoliko godina na Zoranovu inicijativu vratila na scenu.

Ono u čemu se ona i Zoran verovatno ne slažu jeste rijaliti. Prilikom ovog gostovanja ona je rekla da nikada ne bih ušla ni u jedan rijaliti. Kako je rekla, neko treba da bude pomeren kao ličnost da bi se uklopio u sve to.

Pogledajte kako je Jelena govorila o braku sa Zoranom od 5.39 minuta:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2017 | 23:13

    U novinskim clancima smo citali da je Jelena htela da napusti tu kucu sa Zoranom zajedno i da zive samostalno odvojeni od njegovih roditelja____ ZORAN JE TREBAO POSLUSATI JELENU,DO OVOGA SIGURNO NEBI ONDA DOSLO!!!

  • SIVI

    22. septembar 2017 | 23:23

    Takvaje bila prelepa Jelena. Uvek pozitina, uvek nasmejana. Pokušavala je da zavara samu sebe. Mnogo ga dizala u nebesa jer je govorila pred medijima.Medjutim iza te priče stoji ono što je nju tištilo i mučilo, ono što je samo ona znala i ona četiri zida u kući. Ona nikada o nikome nije ružnu reč rekla. Uvek pozitivna i puna hvale.. Jedino kada je jričala o Jani oči su joj bile pune sjaja i srfeće....O njihovom odnosu,Vladimir lagao, Zoranmanipulisao, jedino babetina je imala diplomatski jodgovor i rekla: svadjali su se , kao i ostalibračni parovi/nešto tako/, jer je jznala da komšiluk zna i njena familija...

  • Tanja

    23. septembar 2017 | 10:36

    Vascinantni su ljudi koji u drustvu govore u supelativu o svom braku a u cetiri zida druga pesma. Glume pred svetom, koga lazu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA