≫ 

HOROR U MIRIJEVU: Pronađene dve bebe kako leže na ulici, sumnja se da su zlostavljane!

Jeziva scena u Beogradu

  • 43

Beba stara oko godinu dana, za koju se sumnja da je zlostavljana, pronađena je danas na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice, oko 15.30 sati! Kako saznajemo, na samo pedeset metara od bebe, takođe na ulici, ležalo je još jedno dete, koje ima oko dve godine!

Da bi Srbi opstali, skoro svaka druga žena mora da ima troje dece

Oboje dece je, kako nezvanično saznajemo, preuzela Hitna pomoć nakon dojave da su mališani izbačeni na ulicu. Slučaj su prijavili prolaznici, rekavši da su deca zlostavljana na ulici.

Kako saznajemo, po dolasku policije, deca nisu imala vidljive povrede, ali se videlo da su jako zapuštena. O incidentu je obavešten Centar za socijalni rad.

Prema nezvaničnim informacijama, verovatno je reč o deci romske porodice koja živi u improvizovanoj kolibici pored Višnjičkog bulevara. Komšije kažu da su deca bila u lošem stanju, kao i da je jednom od njih navodno slomljena ruka.

Na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara, zavučena u grmlje je kućica napravljena od dasaka i kartona. U unutrašnjosti je razbacana stara garderoba, a ima prostora tek toliko da u njega stane samo jedna osoba. Više izgleda kao mala deponija, nego dom dve devojčice.

Foto: Marko Todorović

Deca su pronađena pošto je policiji prijavljeno da ih otac maltretira na ulici. Pretpostavlja se da je on pobegao pre dolaska policije. Mališani su prevezeni u Urgentni centar i nakon pregleda su upućeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

- Deca su prevezena na kliniku u Tiršovoj nešto posle 17 sati u pratnji policije. Pregledani su u Hitnoj hirurškoj službi i urednog su opšteg nalaza. Nakon dijagnostike, deca su puštena u pratnji nadležnog Centra za socijalni rad - rekao je profesor dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Да полудиш

    26. septembar 2017 | 17:00

    Зашто Бог даје таквим мајкама децу Боже помози тим малим анђелима

  • Svi su satanisti samo pravoslavci nisu

    26. septembar 2017 | 16:13

    Nadam se da ih niko nije slostavljao verujem da ih je ostavio zbog siromastva. Molimo se Bogu I volimo se a ne mrzimo čuvajte ljudi porodicu to vredi vise od novca

  • Coka

    26. septembar 2017 | 18:21

    Neko zeli da ih ima i sve na svetu bi im dao a ovi... Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA