Pozadina mafijaške sačekuše u Vranju: Cvetanović predosetio da će mu ubiti brata, pa molio da ga saslušaju kao svedoka

U martu ove godine Cvetanović je izjavio pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata

  • 3

Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen je da je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda ubio Nikolu BojovićaU martu ove godine on je izjavio pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata.

NOVA MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U SRBIJI: Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, Jugoslav Cvetanović likvidiran u Vranju

- Molim vas da mog brata saslušate što pre. Ubijaju advokate, sve ljude... Pozovite ga dok je još živ. Od mog brata je uzeta izjava na prevaru i pola optužnice protiv mene se zasniva na tome - izjavio je u martu u beogradskom Specijalnom sudu Cvetanović.

Cvetanović, koga su sigurnosne kamere snimile kako toga dana u Ulici carice Milice ispaljuje ceo šaržer u Nikolu Bojovića, obratio se u martu ove godine sudskom veću tražeći da što pre pozove i sasluša njegovog brata kao svedoka u sudskom postupku koji se vodi protiv njega i ostalih članova kriminalne grupe, prenosi Alo!

Podsetimo, u noći između utorka i srede u centru Vranja, u jednom haustoru ubijen je Jugoslav Cvetanović iz Vranja, Sašin brat.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    27. septembar 2017 | 11:33

    Da ne budem previse grub i bezobrazan , ali sve ih treba po kratkom postupku likvidirati i ustedeti na vremenu , sudjenju i novcu poreskih obveznika . Gde je drug Staljin da ustane iz groba i resi problem zvani kriminalci za 10 dana .

  • Dabo

    27. septembar 2017 | 12:17

    Mala uteha za baticu...+++...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA