Ubica iz Srbije kao iz najopasnijih akcionih filmova: Tri puta menjao ime, osuđivan za ubistva, a sad se tereti za smrt Igora Mitrovića

Rođen je kao Goran Aranđelović, bio je Željko Ćosić, Kliment Isailović, a sad je Nikola Jovanović (ukoliko opet nije promenio ime)

  • 5

Goran Aranđelović (54) iz Bora, za koga se sumnja da je 18. jula u Baru ubio Igora Mitrovića, menjao je 3 puta ime i prezime, kao i mesto boraviša. Osuđivan je zbog ubistava, otmica, prevara i krađa. U trenutku kada je ubio Mitrovića, njegovo ime je bilo Nikola Jovanović.

Građani prepoznali ubicu koji je Igora Mitrovića izrešetao pred ženom i decom u Baru

Aranđelović je prvo promenio ime u Željko Ćosić i to nakon što je osuđivan zbog prevara, krađa, nanošenja teških povreda, nelegalnog nošenja oružja. Pod tim imenom, 2005. odlazi u Makedoniju, gde je osumnjičen da je hicima iz pištolja ubio Rešata i Idriza Zuberoskog.

Po povratku u Srbiju, menja ime u Kliment Isailović, koji je, zajedno sa Đorđem Vasiljkovićem, 2008. oteo Aleksandru Jovanović i od njenog oca tražio otkup od 1,5 miliona eura.

Policija ih je, međutim, uhvatila i njih dvojica su prošle godine izašli sa robije. Kliment je promenio ime u Nikola Jovanović i, kako se sumnja, u Crnoj Gori ubio Igora Mitrovića i policija traga za njim.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA