≫ 

Horor u Kosovskoj Mitrovici: Srpski mladić izboden nožem

Šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić potvrdio je da se desilo ubistvo i naglasio da se za počiniocem ovog dela intenzovno traga.

  • 2

Od posledica ubadanja oštrim predmetom noćas je u severnom delu Kosovske Mitrovice smrtno stradao M.Š. (35) pišu Večernje novosti.

I dalje se ne zna ko je ubio Jelenu Marjanović: Postoji 5 jakih dokaza protiv Zorana, ali to nije sve

Keramičaru iz Sremskih Karlovaca prebili prste čekićem zbog duga: Mučili ga jer nije vraćao pare, jedva ostao živ!

Od posledica ubadanja oštrim predmetom noćas je u severnom delu Kosovske Mitrovice smrtno stradao tridesetpetogodišnji Srbin M.Š. Prema nezvaničnim informacijama, njega je nožem , ispred jednog kafića u centru grada, napao muškarac za kojim kosovska policija intenzivno traga.

Šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić potvrdio je za "Novosti" da se desilo ubistvo i naglasio da se za počiniocem ovog dela intenzovno traga.

- Nekoliko minuta pre ponoći došlo je do incidenta u ulici Tetovskoj u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem je lice M.Š zadobilo ubodne rane nanete, najverovatnije nožem. Nakon ukazane pomoći i pokušaja reanimacije u Kliničko – bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici M.Š je preminuo – rekao je Bojić i dodao da je uviđajna ekipa obavila uviđaj na licu mesta i operativnim radom došla do saznanja o identitetu napadača koji je u bekstvu.

Bojić ističe da je o ovom slučaju obavešten nadležni tužilac koji je slučaj okarakterisao kao „krivično delo ubistvo“.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    28. septembar 2017 | 12:56

    saucesce porodici, znam decka... Jako sam potresena u soku sam

  • Milka R.

    28. septembar 2017 | 11:46

    Pa dokle vise ubijanja i u KIM I U SRBIJI ???!NARODE ODOSE MLADI ZIVOTI.. KOJE SVE SVIREPOSTI CE BITI?! PORODICI PREMINULOG SAUCESCE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA