≫ 

Scena iz horor filma u Zemunu: "Fijat" uleteo među pešake, lomio žardinjere, vrisci odzvanjali ulicom (FOTO)

Prema rečima žene koja se našla na mestu nezgode, prizor je bio kao u horor filmu

  • 23

U Glavnoj ulici u Zemunu večeras se oko 22 časa dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj pukom srećom niko nije izgubio život. Vozač "fijata stila" pokušao je da izbegne sudar s drugim automobilom koji mu je ušao u traku, pa je nespretno okrenuo volan i uleteo u autobusku stanicu gde je bio veliki broj pešaka...

Prevrnuo se kamion na izlazu iz Beograda, vozač je preživeo ovu scenu (FOTO)

Prema rečima žene koja je bila na mestu nezgode, prizor je bio kao u horor filmu:

Foto: informer.rs

- Kola su išla pravo na mene! Poslednja sam uočila da se nešto čudno dešava i jedva sam umakla. Bukvalno sam gledala smrti u oči. Još se tresem... Čovek nije kriv, jednostavno je želeo da izbegne sudar, ali prava je sreća što niko nije stradao - prenosi Informer.rs izjavu žene čiji je život bio u opasnosti.

Vozač "fijata" je pokušavajući da izbegne pešake koji su panično trčali ispred njega udario u par žardinjera i na kraju se zaustavio tako što je oborio drvo na trotoaru.

Da stvar bude gora, sve ovo se odigralo tik uz autobusko stajalište kod Pošte u Zemunu gde svakodnevno prolazi veliki broj ljudi.

Foto: informer.rs

U udesu je učestvovalo tri vozila i policija trenutno obavlja uviđaj. Na licu mesta mogu da se vide tragovi kočenja na trotoaru koji jasno oslikavaju da je vozač "fijata" dugo pokušavao da obuzda vozilo i zakoči.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kami

    28. septembar 2017 | 23:11

    Logicnije je da je udario kretena koji je usao u njegovu traku, verovatno je odlucio refleks, u takvim situacijama se obicno tako reaguje. Covek nije kriv i sreca je da nikog nije ubio. Krivac je vozac koji je usao u njegovu traku!

  • hb

    29. septembar 2017 | 00:24

    Sto volim komentare kolko je vozio... pa i sa 50 na sat ne mozes da stanes u mestu svasta....

  • Marijana

    28. septembar 2017 | 23:19

    Koliko je vozio u gradu kada nije mogso da ukoci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA