≫ 

Ispovest devojke u čijoj kući je ubijen "ludi bombaš" iz Kraljeva: Bio mi je rođendan, nisam znala da je poneo kašikaru

- Danijel je ubijen na krevetu, ali ja to nisam videla. Posle su mi rekli da je bombu držao ispod jastuka i da je pokušao da je aktivira kada je upala policija - kaže Ružica

  • 19

- Bio mi je rođendan u sredu, a moj drug Danijel me je molio da dođe kod mene i da prespava s devojkom. Nisam znala da ga policija juri, pa sam pristala, ali u pola noći u kuću su banuli specijalci. Tu devojku su izveli, a Danijel je potegao bombu na njih. Čuli su se pucnji, nisam videla kad su ga specijalci ubili - priča Ružica M, u čijoj kući je likvidiran Danijel Jovanović (32), posle dramatične policijske potere i opsade njene kuće.

Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali: Danijel iz Kraljeva na Fejsbuku uživo prenosio napad na policiju, nakon čega je ubijen! (FOTOGRAFIJE)

"Ludi bombaš", kako je Danijel prozvan u medijima, od utorka je preko društvenih mreža pretio policiji u Kraljevu da će ih sve razneti bombom. Krenula je potera za njim, a u sredu uveče je lociran u prizemlju kuće, u kojoj Ružica živi kao podstanar sa dvoje dece.

Ona kaže da ju je Danijel te večeri satima nagovarao da ga primi u goste.

- Posle dugog ubeđivanja sam pristala i Danijel je oko 22:30 došao kod mene sa devojkom. Imala sam goste jer mi je bio rođendan, nisam ni videla da on ima bombu kod sebe. Čitala sam šta je pre toga pisao na Fejsbuku, kako je pretio policajcima, ali nisam to shvatila ozbiljno, mislila sam da se glupira - priča Ružica, a prenosi Informer.

Foto: Facebook/Nepošteno Pošten

Ona dodaje i da joj Danijel te noći nije pominjao da ga juri policija.

- Nakon proslave, kad su se gosti razišli, Danijel me je zamolio da kod mene prespava sa devojkom. Ustupila sam im sobu. Oko 3 sata posle ponoći, policija je banula u dvorište i opkolila kuću. Bili su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Upali su u sobu gde je Danijel bio sa devojkom - kaže.

- Tu curu su izveli iz sobe, a onda su se čuli pucnji. Danijel je ubijen na krevetu, ali ja to nisam videla. Posle su mi rekli da je bombu držao ispod jastuka i da je pokušao da je aktivira kada je upala policija - dodaje Ružica.

Ona tvrdi i da Danijel nikoga u kući nije držao kao taoce, kao što je to objavljeno u petak, u medijima.

- Mi smo se te večeri svi veselili, čak smo i izlazili iz kuće po picu. Bile su tu i moje komšije, porodica sa troje dece, koji žive sprat iznad mene, a onda su se svi gosti mirno razišli. Tek posle je ispao haos i Danijel je ubijen - kaže Ružica.

Danijel je, inače, bio u vezi sa dve maloletne devojke, sa kojima se redovno viđao. Od jedne, koja ima samo 15 godina, nekoliko sati pre tragedije oprostio se statusom na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Nepošteno Pošten

To ukazuje da je on zaista planirao masakr po cenu da i sam pogine.

U romskom naselju u centru Kraljeva, gde živi Danijelova baba Radmila Jovanović, pričaju da je on imao nesrećno detinjstvo. Radmila kaže da je njen unuk prema njoj uvek bio dobar.

- Pričaju da je imao pravu bombu, ali ja ne verujem da je to tačno. To je bila školska bomba. Nije on bio kriminalac, ali je bio čudan, nemiran. Ko zna šta ga je mučilo - priča Radmila.

Podsetimo, Danijel je imao oko 100 krivičnih prijava zbog pljački i nasilja, i 10 puta je osuđivan. U zatvoru je proveo ukupno 10 godina, a za sve svoje postupke nije krivio sebe već policiju koja ga je hapsila.

U policiji su rekli da je Danijel ubijen u samoodbrani.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    30. septembar 2017 | 00:34

    Niste trebali da ga ubijete nego u zatvor da ga odvedete

  • Dule

    30. septembar 2017 | 07:44

    Policija radi svoj posao nek bude za primer drugima.

  • Alien piercing tattoo predator itd..

    30. septembar 2017 | 00:48

    Nesto mi ga zao, sta ako bomba nije bila prava vec igracka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA