≫ 

Drama u centru Beograda: Vozač "BMW"-a pesnicama udarao policajce jer su odbili da prime mito

Dvojica policajaca su krenuli da ga zaustave, a on im je, dok je automobil bio u pokretu, zadao više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila

  • 32

Beogradska policija uhapsila je D.Z. (22) koji je jutros, nakon što su policajci koji su ga zaustavili odbili da prime mito, iz automobila u pokretu zadao dvojici policajaca više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila.

Policajci ubili švercera iz Tutina: Isplanirali hapšenje iz zasede, ali je on krenuo automobilom na njih i morali su da ga likvidiraju

U Kosovskoj Mitrovici udario Srbin na Srbina: Potraga za bratom političara zbog ubistva mladića

U saopštenju MUP-a se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu jutros oko 7.00 sati, u Savskoj ulici, zaustavili vozilo "BMW X6", a prilikom legitimisanja, osumnjičeni je ponudio novac policijskim službenicima kako bi odustali od dalje kontrole.

Policajci su novac odmah odbili, a D.Z. je nakon toga pokrenuo vozilo kako bi pobegao.

Dvojica policijskih službenika su krenuli da ga zaustave, a on im je, dok je automobil bio u pokretu, zadao više udaraca pesnicom u predelu glave i tela kako bi ih izgurao iz vozila.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Obojica su tom prilikom povređena, ali su uspeli da spreče bekstvo osumnjičenog. Prilikom pregleda vozila policija je pronašla i pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

Nakon utvrđivanja identiteta osumnjičenog, ustanovljeno je da je za D.Z. raspisana i sudska potraga zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, jer je kako se sumnja, aprila ove godine, u Vinči, ispalio više hitaca u mladića (32) i ranio ga u stomak.

Foto-ilustracija: pixabay.com

D.Z. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz odgovarajuće krivične prijave, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    30. septembar 2017 | 18:18

    Dozivotno da lusti krompir u zatvorskoj celiji , ali sa prstima I niktima .

  • MinaGogi

    30. septembar 2017 | 17:26

    Kako se zove il bitnije, čiji je? Punoletan, a skrivaju mu identitet, zašto?!

  • Kami

    30. septembar 2017 | 15:10

    Kako je nasa policija tolerantna, ovako nesto bi u drugoj drzavi platio zivitom! Zasto sluzbena lica ovako mlako reaguju , sa banditima to mora ostrije?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA