Dok su se vraćali sa svadbe, vozač se zakucao u zadnji deo kola i ubio majku i bebu: Potresni detalji jezive nesreće kod Aleksinca

- Bilo je strašno, ove stravične scene večno će mi ostati urezane u pamćenju. Automobil je u zadnjem delu, gde su se nalazile majka i beba, bio potpuno smrskan - izjavio je potreseni očevidac

  • 7

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 22 sata dogodila na auto-putu Beograd-Niš, kod Aleksinca, poginule su Jovana Ljubić (27), njena ćerka Dunja (šest meseci), dok su suprug Dragiša (27) i sin A. Lj. (3) povređeni.

Beba poginula na licu mesta, roditelji i još jedno dete životno ugroženi: Stravična nesreća kod Aleksinca!

- Nesreća se dogodila kad se u golf kojim je upravljao Ljubić, a u kojem su bili njegova žena i dvoje dece, otpozadi zakucao vozač kombija kojim je upravljao D. J. (45). Šestomesečna beba podlegla je povredama na licu mesta, dok je njena majka umrla ubrzo po prijemu u bolnicu - kaže za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Dragiša Ljubić i sin A. Lj. sa teškim povredama zbrinuti su u KC u Nišu i prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

Očevidac nesreće kaže da je prizor bio jeziv.

- Bilo je strašno, ove stravične scene večno će mi ostati urezane u pamćenju. Automobil je u zadnjem delu, gde su se nalazile majka i beba, bio potpuno smrskan. Krvi i delova vozila bilo je na sve strane. Ljudi su pomahnitalo vrištali i zapomagali. Užas. Udarac je bio toliko jak da smo pomislili da niko nije preživeo - priča potreseni očevidac.

Foto-ilustarcija: Telegraf

Porodica Ljubić se kobne večeri vraćala sa svadbe Dragišinog kolege u Aleksincu.

- Ovo je strašno, celo jutro ne možemo da se smirimo. Moja supruga i Jovana su bile nerazdvojne i baš u subotu ujutru su bile zajedno, pre nego što je otišla na veselje. Velika tragedija, u šoku smo - prića komšija.

Dragiša Ljubić je juče na sopstvenu odgovornost napustio bolnički krevet i otišao u mrtvačnicu kako bi se oprostio od ćerkice.

- Želeo je da je poslednji put zagrli i poljubi. Bilo je strašno potresno. Dragiša je bio slomljen od boli i tuge. On je potom posetio sina, koji se oporavlja na dečijoj hirurgiji, ali nije imao hrabrosti i snage da mu kaže da je ostao bez majke i sestrice. Takođe, nije želeo da rizikuje da se detetu pogorša stanje - kaže izvor Srpskog Telegrafa.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokrat

    2. oktobar 2017 | 01:40

    I koja kazna za vozaca kombija?Koliko je vozio?Razneo vozilo ispred sebe...

  • Ana

    2. oktobar 2017 | 00:42

    Ljudi, ne pijte I ne vozite brzo.

  • Antap

    2. oktobar 2017 | 08:54

    Pa kojom brzinom se kretao kombi ako se takvom silinom zakucao u golfa koji se kretao u istom smeru? Ili je golf bio zaustavljen u žutoj traci? Strašno. Zbog nepažnje su izgubljena dva mlada života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA