≫ 

Ministarstvo se oglasilo povodom informacije da je Zoran Marjanović pokušao da izvrši samoubistvo u pritvoru!

Neistine koje su se pojavile, ne samo da ometaju tok istrage, nego i unose nemir među građane, koji imaju pravo da budu istinito obavešteni

  • 12

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Republike Srbije najoštrije demantuje pisanje pojedinih medija u vezi sa pokušajem samoubistva Z. M. (39) koji se nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Beogradu po rešenju Višeg suda u Beogradu za krivično delo ubistvo.

Poslednji sat Jeleninog života ključan u rešavanju zločina: Jedan detalj mogao bi da razreši ubistvo pevačice

Šta je Zoran Marjanović sa ocem tražio na nasipu u Borči nekoliko sati pre hapšenja? (VIDEO)

Neistine koje su se pojavile, ne samo da ometaju tok istrage, nego i unose nemir među građane, koji imaju pravo da budu istinito obavešteni.

S tim u vezi ističemo da Z. M. nije pokušao da izvrši samoubistvo u Okružnom zatvoru u Beogradu kako su pojedini mediji objavili.

Podsećamo da se Z. M., osumnjičen za ubistvo supruge, nalazi u pritvoru od 16. 9. 2017. godine. Prema ovom licu lišenom slobode, kao i u drugim slučajevima, primenjuju se sve procedure predviđene Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija.

Foto: A. Nalbantjan

Takođe napominjemo da Z. M. od početka boravka u pritvoru poštuje kućni red Ustanove u kojoj se nalazi i da nije zloupotrebio sredstva za održavanja lične higijene, koja su prema Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija, dostupna licima lišenim slobode.

S obzirom da je reč o licu koje se nalazi u pritvoru, svako iznošenje drugih detalja značilo bi kršenje Zakona o zaštiti podataka o ličnosti zbog čega pozivamo sredstva javnog informisanja da se uzdrže od objavljivanja neistinitih i neproverenih informacija - stoji u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet Ja

    5. oktobar 2017 | 18:32

    Nisu oni jadni nego je jadna mala Jana i najjadnija Jelena koju je neko od njih monstruozno ubio a ostali članovi porodice saučestvovali u zločinu,barem kao pomagači u skrivanju tragova i dokaza ubistva.Dakle monstrumi svi!!!

  • Kami

    5. oktobar 2017 | 12:50

    Ovakvi se ne ubijaju, samo ubijaju!

  • Jovan

    5. oktobar 2017 | 13:24

    Vidim da ovde ima vas pametnih koji su unapred osudili coveka i napravili od njega monstruma pre narodom i cerkom.Ni jedan dokaz nije pronadjen i sve je nagadjanje koje mediji samo dopunjuju.Policija nesposobna da resi slucaj pa im je lakse da se neko okrivi kako oni ne bi ispali nesposobni.Jadan Zoran,Jana i cela familija sa ovim pritiskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA