Zoran Marjanović očajan, majka neće da ga poseti: Zorica se boji samo jedne stvari u zatvoru, koja utiče na njene "moći"

U pritvoru je već 26 dana i jedino što mu u zatvoru nedostaje jeste upravo majka

  • 32

Zoranu Marjanoviću najviše nedostaje podrška majke, koja je stub porodice, ali koja ne dolazi Zoranu u posetu u zatvor jer negativna energija loše utiče na njene moći.

Novi svedok ruši sve što smo do sada znali o ubistvu Jelene Marjanović

- Zorica je glavna u kući i za sve se pita. Kad god bi mu iskrsao neki problem ili bi mu bilo teško u životu, Zoran je utehu tražio u majci, koja ga je za sve savetovala. U pritvoru je već 26 dana i jedino što mu u zatvoru nedostaje jeste upravo Zorica. Izgleda kao da puca po šavovima. Sve ovo je veliki pritisak na njega, pitanje je dokad će izdržati - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, Zorica Marjanović, koja se bavi lečenjem bioenergijom, izbegava odlaske na groblja, ali i u zatvore, jer negativna energija loše utiče na njene moći.

Foto: Telegraf

- Ona još nije posetila sina u pritvoru, a najverovatnije neće ni kročiti u Centralni zatvor. Poznato je da nije išla ni na Jecinu sahranu ni na pomen. Razdvojenost od majke Zoranu teško pada, najteže mu je što nema ko da ga uteši - kaže sagovornik.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, pa njeno telo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NE BIH REKLA

    11. oktobar 2017 | 15:49

    Možda neće ni kročiti u Centralni zatvor,ali u Zabelu hoće sigurno i to na duže vreme kako stoje stvari.

  • Tadija

    11. oktobar 2017 | 10:37

    Druzice se oni... narednih 40godina...

  • Maja

    11. oktobar 2017 | 12:38

    Ma koje moći, folirantkinja obična.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA