≫ 

TUČA U ČAČKU: Izboli mladića usred dana, lekari mu se bore za život

Hitno je prebačen u Urgentni centar čačanske bolnice

  • 9

Na gradskom trgu u Čačku, danas oko podneva izbila je tuča između dvojice mladića, pišu Novosti.

Mučki pretučen tinejdžer s leđa: Njih desetorica ga šutirali i tukli pred devojkom

Albanac prebio Srbina kod Gračanice - naneo mu teške telesne povrede

Incident se dogodio oko 12.15 časova, u strogom centru grada. Jedan od njih teško je povređen nožem, i hitno je prebačen u Urgentni centar čačanske bolnice. Prema još uvek nezvančnim informacijama, napadnut je dok je šetao psa.

Napad se dogodio na platou na kome se nlaze banka i parfimerija. Prolaznici su bili šokirani brutalnošću napadača koji se osmelio da potegne nož usred dana, kada je centralna šetačka zona najfrekventnija.

U blizini je, kako javljaju mediji, bio i policajac koji je pritrčao čim je video da se nešto neobično dešava. Odmah je stigla policijska patrola.

Svedoci kažu da je izbodeni mladić šetao psa i da se u jednom trenutku sporečkao sa drugim muškarcem koji je u tom trenutku razgovarao sa devojkom. Taj momak se onda udaljio sa lica mesta, ali se ubrzo vratio sa nožem i izbo vlasnika psa. Pas je skočio na napadača, ali je on ubrzo pobegao.

Lekari mu se trenutno bore za život.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    14. oktobar 2017 | 14:43

    Ako se hitno ne donese neki zakon, ova zemlja ode 2 metra ispod zemlje. Ostace u njoj samo kriminalci, popovi i političari. Svako iole normalan ce pobeci. Ne mogu da shvatim zasto drzava uporno stiti ubice, kriminalce, lopove, dilere droge! Nemojte mi reci da policija ne zna ko nosi oruzje ko diluje, ko siluje itd... Dok se ne bude tretiralo nosenje oruzja i nozeva kao ubistvo, i da zagkave debelu robiju ili metak u celo, bolje biti nece! Toliko su nam prljave ulice, djubreta na sve strane, fasade nikakve a krimosi nam leze dokoni i jedu besplatno umesto da im se vezu lanci na noge i da rade. Ako ga nije sramota da ubije, zasto bi drzavu bilo sramota da mu stavi okove na noge i tera da radi!? Pa bi se od njih deset bar dvojica opametilo!

  • Shone

    14. oktobar 2017 | 15:22

    Sta su ovo svi umislili da su krimi! Jbt setamp svi tuda i kreten u po bela dana tako da uradi! Milune, proveri sta radi policija u Cacku?!

  • Andra

    14. oktobar 2017 | 15:14

    Zasto se, npr, ovako nesto u Japanu ne desi ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA