≫ 

Otac išao ka sinu i vikao "Odseći ću ti glavu motornom testerom": Drama u Novom Sadu potresla je celu Srbiju

Dok je otac pokuašavo da uključi motornu testeru, sin je na njega bacio metalnu šipku, i tako sebi spasao život

  • 8

Muškarac Z.D. (56) uhapšen je juče zbog sumnje da je u Kaću kod Novog Sada nasrnuo na svoja dva sina B.D. (17) i R.D. (23), pretivši da će da ih ubije, nakon čega je zadržan u policiji.

UŽAS U NOVOM SADU: Otac pretio sinu da će da mu odseče glavu testerom!

Kako piše "Alo!", Z.D. je starijem sinu pretio da će mu odseći glavu motornom testerom. Incident je počeo u sredu uveče, a Z.D. je prvo nasrnuo na mlađeg sina.

- Otac i mlađi sin su se svađali, i u jednom trenutku Z. je zapretio da će ga prebiti na mrtvo ime. Dečak je na različite načine pokušavao da pobegne i da se otrgne ali nije uspevao u tome. Otac je postajao sve agresivniji. U jednom trenutku, u kuću je ušao drugi sin, koji se umešao i verbalno napao oca. U jednom trenutku otac mu je rekao "Sad ću glavu da ti odsečen" i uzeo motornu testeru. Tada je mladić našao neku metalnu šipku i gađao ga, kako bi se odbranio - saznaje Alo!

Od udarca, ocu je testera ispala iz ruku, a mladići uplakani pobegli iz kuće. Odmah su pozvali policiju i prijavili da je otac pokušao da ih ubije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    20. oktobar 2017 | 09:54

    Ne znam. Meni je čudno da otac tek tako napadne decu motornom testerom. Ne znam ni kakva su ta deca. Možda je krivica obostrana. Nemojte tek tako svu krivicu svaljivati na oca kada u članku piše da se pre napada radilo o verbalnom obračunu između dece i oca.

  • peskir

    20. oktobar 2017 | 09:46

    Nije stihl, ne mogu da verujem !

  • patrija misija

    20. oktobar 2017 | 14:46

    Ima svakakvih ludaka. Nijedan pametan covek nece pretiti nikom sa testerom u ruci, izuzev ako je fizicki napadnut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA