Uhapšen radnik EPS-a zbog zloupotrebe

Sumnja se da je uhapšeni, omogućio neispravno merenje potrošnje električne energije, većem broju korisnika na području opštine Bujanovac

  • 5

U saradnji sa unutrašnjom kontrolom JP EPS, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu, uhapsili su radnika "Elektroprivrede Srbije" M. M. (1986), zbog sumnje da je oštetio EPS za 1.600.000 dinara.

Sumnja se da je uhapšeni, omogućio neispravno merenje potrošnje električne energije, većem broju korisnika na području opštine Bujanovac. Takođe se sumnja da je potrošačima neovlašćeno davao podatke o dolasku ekipa EPS-a, koje su kontrolisale da li postoji neovlašćeno korišćenje električne energije.

Protiv osoba kojima je osumnjičeni omogućio neispravno merenje električne energije, Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su krivične prijave zbog krađe električne energije.

Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Policijskoj stanici Bujanovac i Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju na brzoj reakciji i saradnji. Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se zaštitila imovina preduzeća i sprečile zloupotrebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da oTo treba spreciti sto ga nisu zaradili kazne:-) :-) Zasto

    24. oktobar 2017 | 17:16

    Dosta te krade narod placa .

  • čarls bronson

    24. oktobar 2017 | 16:51

    Šta će biti sa krivcima za uvećane račune ? Više radno mesto, povećanje plata , zaposlenje za članove porodice ?

  • MISLISA

    24. oktobar 2017 | 22:35

    KAZU DA NAM JE STRUJA NAJJEFTINIJA U REGIONU, A TO JE LAZ. KAD URACUNAS FIKSNE NAMETE KOJI IZNOSE OKO 650 DINARA, NASA STRUJA JE NAJSKUPLJA. U SLOVENIJI JE KAO NEKAD DAVNO KOD NAS, BROJ KILOVATA PUTA CENA, I TO JE KONACAN RACUN. POSEBNA PLJACKA JE NA TV PRETPLATI. IMAM 6 BROJILA, NA TRI NEMA NIKAKVE POTROSNJE, A ODGOVORILI SU DA NEMAM PRAVO NA OSLOBODJENJE. MOZE LI COVEK U ISTO VREME DA BUDE NA SEST RAZLICITIH MESTA I GLEDA SEST TELEVIZORA. NEPRAVDA, PA TO TI JE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA