≫ 

Istekao mu pritvor: Vozač priznao zašto je divljao po Knezu i pregazio devojku

Prema nezvaničnim informacijama, Vlada S. je prebijen nakon što je izašao iz ovog striptiz-kluba, posle sukoba sa nekolicinom posetilaca lokala

  • 4

- Ne sećam se ničega. Mnogo sam popio - rekao je kratko policajcima Vlada S. (31), mladić koji je automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.

Novi detalji divljanja u Knez Mihailovoj: Otkriveno šta je nateralo vozača da gazi sve pred sobom u centru Beograda (FOTO) (VIDEO)

Muškarac se nakon incidenta zakucao u banderu i tom prilikom zadobio je lakše povrede. On je, kao i povređena Dragana S. ubrzo nakon toga kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede.

Policija je mladića pokušala da ispita o okolnostima koje su dovele do incidenta, međutim, on je bio u toliko alkoholisanom stanju da je rekao da se ne seća ničega.

Ubrzo nakon što je zbrinut u Urgentnom centru, uhapšen je i određeno mu je dvodnevno policijsko zadržavanje.

Foto: Telegraf

U međuvremenu, nakon hapšenja vozača Vlade S. (31), istraga tužilaštva i policije obuhvata i sukob u noćnom klubu "Lotos" koji bi trebalo da otkrije zašto je pomahnitali vozač u subotu uleteo u baštu kafića.

Osumnjičeni je danas, po isteku dvodnevnog zadržavanja, odveden u kancelariju postupajućeg tužioca, gde je dao iskaz o nesreći koju je izazvao.

Tužilaštvo je naložilo policiji da prikupi sve neophodne izveštaje o incidentu.

Foto: Telegraf

- U sklopu tih predistražnih radnji, policija prikuplja snimke sa kamera iz svih okolnih objekata, a ispituju se i svi svedoci koji su videli kako osumnjičeni razara inventar kafića i povređuje Draganu S. (21). Biće saslušani i oštećeni u slučaju - povređena radnica, ali i vlasnik kafića u Zmaj Jovinoj. Takođe, očekuju se rezultati alko i narko-testa - kaže izvor iz tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, Vlada S. je prebijen nakon što je izašao iz ovog striptiz-kluba, posle sukoba sa nekolicinom posetilaca lokala.

Revoltiran napadom, on je navodno seo u automobil i pojurio napadače, koji su u panici bežali pred njim kada je vozilom uleteo u baštu kafića. Da li je Vlada S. jurio napadače, ili je pak bežao od batina kojima su mu pretili - pokazaće istraga.

Foto: Telegraf

Podsećamo, težak incident dogodio se u subotu oko sedam sati ujutru. Kako pokazuju snimci sigurnosne kamere, Vlada S. je pod punim gasom projurio kroz baštu kafića, oštetio inventar i oborio radnicu, kojoj je stopalo stradalo u naletu "ford karavana".

Vozilo se zasutavilo tek nakon što je udarilo u jedan od stubova koji se nalaze iza lokala.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    30. oktobar 2017 | 10:46

    Do kad ce se vaditi na alkohol i narkotike, neuracunljivost? Hitno promeniti zakon! Znaci ako si drogiran i pijan manje odgovaras? Maksimalna kazna i tezak drustveno koristan rad. Kanali su nam zarasli, siprazlja koliko hoces, fasade isvrljane a oni se izlezavaju po zatvorima. Mnogi bolje zive u zatvoru nego 80% naroda u Srbiji. Lance na noge da ne moze da bezi i da radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA