≫ 

Stravični detalji monstruoznog ubistva koje je potreslo Beograd: Staklorezac svake noći obilazio leš

Istražitelji sumnjaju da je pokušavao da nađe način da se otarasi tela, ali mu je problem bio što visokog i krupnog Ostojića sam nikako nije mogao da iznese

  • 2
Gavranovic Filip Foto: Facebook/Gavranovic Filip

Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje u Resavskoj ulici u centru Beograda, u kojoj je pronađen leš pekara Nikole Ostojića (36), zbog čega je staklorezac uhapšen pod sumnjom da je ubio prijatelja, svake večeri se vraćao na mesto zločina, pišu beogradski mediji.

Pukla mi je neka cev, imam silnu vodu u radnji: Staklorezac je iz pekare ubijenog uzeo džoger i uklanjao tragove zločina

Istražitelji sumnjaju da je pokušavao da nađe način da se otarasi tela, ali mu je problem bio što visokog i krupnog Ostojića sam nikako nije mogao da iznese.

- U nedelju uveče, dan pre nego što je otkriveno da je Ostojić ubijen, video sam Gavranovića ispred staklorezačke radnje. Izgledao je pomalo čudno i skrušeno, a neobično mi je bilo što lokal zaključava uveče, jer u to vreme radnja uveliko ne bi trebalo da radi - ispričao je za medije poznanin muškaraca.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    10. novembar 2017 | 08:45

    Da li je moguće da je roDženi BeograDžanin, treča generacija ovakav lezilebonja i monstrum? Užas.

  • Пацифиста

    10. novembar 2017 | 09:49

    Ето муштерије за доживотну робију. Неко мора бити први.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA