≫ 

Ovako je pao novosadski kralj kokaina: Specijalci zaustavili crni "porše", pa otišli na tajnu lokaciju. Grad je bio blokiran više od 3 sata (SNIMAK CELE AKCIJE)

Nezapamćena akcija u Novom Sadu. U isto vreme tekla je brutalna akcija u Pragu

  • 24

Pošto je više od tri sata bio blokiran jedan deo Novog Sada, svi su se pitali tokom prethodne večeri šta se to desilo. Kako je Telegraf došao u posed snimka vrhunske akcije srpske policije, jasno je da su  u opsežnoj međunarodnoj akciji, pripadnici policije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno – informativne agencije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i policijom i tužilaštvom Republike Češke, uhapsili u Pragu i Novom Sadu organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči za trgovinu kokainom.

Novi Sad pod opsadom policije: Blokirana kuća, na sve strane Žandarmerija i Specijalne antiterorističke jedinice

Ova kuća u Novom Sadu je bila opkoljena sa svih strana više od tri sata: Uhapšen muškarac (40) (FOTO) (VIDEO)

Raskrinkana međunarodna grupa dilera narkotika: Predvodio ju je Novosađanin čija je kuća opkoljena

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su: Radosav Cvijović (63) iz Novog Sada, državljanin Crne Gore, njegov zet Slavko Pavlov (40) i sin Branislav Cvijović (39) iz Novog Sada, kao i Josip Capik (59), državljanin Srbije i Mađarske i Branislav Bikić (45) državljanin Srbije i Češke.

Akcija hapšenja u Novom Sadu; Foto: MUP

Postoje osnovi sumnje da je ova organizovana kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu nabavljala i distrubuirala kokain na teritorijama Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemljama.

Hapšenje u Pragu; Foto: MUP

Branislav Cvijović, Josip Capik i Branislav Bikić uhapšeni su u Pragu neposredno nakon primopredaje 8 kilograma i 400 grama kokaina, a istovremeno, srpska policija u Novom Sadu, uhapsila Cviku koji se sumnjiči da je organizator kriminalne grupe i Slavka.

Foto: MUP

Policija je osim kokaina, od petorice osumnjičenih privremeno oduzela oko 110.000 evra i više skupocenih automobila „porše panamera“, „audi A8“, „mercedes“ i druga vozila manje vrednosti.

Foto: MUP

Svi osumnjičeni koji su uhapšeni na teritoriji Srbije će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

Pogledajte neverovatan snimak velike akcije srpske policije i specijalaca:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuvana zaba br: 4.676.253

    10. novembar 2017 | 13:11

    Akcija kao iz ili kao za realiti program. - Dvojica prilaze sa prednje strane, kao da ce na haubu, (sta da je osumnjiceni dao gas u pokusaju bekstva)? - Autobus pun putnika iza mesta akcije, sta da je doslo do razmene vatre(osim ako nije i bus deo akcije)?

  • WWWWWWWWWWWW

    10. novembar 2017 | 13:27

    Čitao sam da je zakonom zabranjeno proizvoditi i prodavati drogu! Može da se čak i zatvor zaradi ako se neko bavi time.

  • Ocajno pero

    10. novembar 2017 | 11:46

    Da li ce neko da postavi pitanje ima li ovaj drzavljanin CG boravisnu vizu u Srbiji? Do kada ce svi da se prave ludi i pustaju gomilu CG kriminalaca,da vrsljaju po Srbiji. Svuda u svetu strani drzavljanin moze da boravi u zemlji domacina 3 meseca, a ovde to pravilo samo kod nas ne vazi. Da li ce neko da se seti da smo i mi drzava? Da li ce neko da se,seti i ove barabe protera iz Srbije i zabrani im trajno ulazak? Da li ce neko da ga pita od kuda mu pare da napravi onakvu zgradu i za poreklo novca i ko mu je dao dozvolu kao stranom drzavljaninu da pravi objekat u Srbiji? Da li ce mo postati vec jednom prava drzava ili ce svi da nas gaze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA