Danijel (41) krvnički pretukao ženu i taštu i ostavio ih da leže u lokvi krvi: Policija je danima tragala za njim, a onda su ga pronašli obešenog!

U selu Lozovik se pre 15-ak dana odigrala prava drama

  • 0

Danijel M. (41) iz Velike Plane pronađen je obešen u šumi u blizini Lozovika kod Jagodine. Njegovo telo na drvetu su u nedelju slučajno pronašli lokalni lovci.

Užas u Vranju: Sinu razbio glavu, a ženu pretukao!

- Grupa lovaca naišla je na jeziv prizor. Najpre su iz daljine videli da nešto visi sa drveta, a kada su se približili, ostali su u šoku. Ispostavilo se da je na drvetu obešen čovek. Policija je po pozivu izašla na lice mesta, a nakon identifikacije leša ispostavilo se da je u pitanju Danijel M, koji je 28. oktobra pretukao svoju suprugu A. M. (23) i njenu majku D. I. Od tada je policija tragala za njim zbog porodičnog nasilja. Svi su mislili da je pobegao i da se krije. Međutim, izgleda da je nakon prebijanja otišao u šumu, gde se obesio - priča sagovornik "Alo-a".

Prema njegovim rečima, u selu Lozovik se pre 15-ak dana odigrala prava drama. Danijel je najpre pretukao svoju suprugu, a potom i njenu majku, i naneo im teške telesne povrede od kojih se i danas oporavljaju u bolnici.

- Prebijanju je najpre prethodila svađa, zbog čega su njegova žena i tašta pobegle kod komšija. Međutim, Danijel je vidno besan krenuo za njima i suprugu je našao u kući jednog komšije i pretukao ju je. Udarao ju je u glavu i po telu, tako da je bila sva krvava i u podlivima. Nakon toga se dao u potragu za taštom, koja je bila kod drugog komšije. I nju je izudarao i ostavio je da leži u krvi - prepričava dramu jedan od meštanina Lozovika.

Kako kaže, Danijel je bio toliko razjaren, da niko nije uspeo da odbrani nesrećne žene od njega.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Kada je završio sa batinanjem, otišao je nekuda, a komšije su odmah pozvale Hitnu pomoć i policiju. Ženama su konstatovane ozbiljne povrede glave, zbog čega su smeštene na odeljenju neurohirurgije u Beogradu. Iako su pretrpele teške povrede, njihovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno - kaže izvor "Alo-a" i dodaje da je Danijel najverovatnije mislio da je ubio ženu i taštu, zbog čega je odlučio da izvrši samoubistvo.

Nije poznato zbog čega je došlo do nasilja.

- Očigledno je da su im odnosi bili narušeni. Danijel je inače bio iz Velike Plane, a u Lozoviku je bio jer je bio u vezi sa A. M, sa kojom ima dete - priča jedan od komšija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA