≫ 

Uhapšena Šaranovićeva žena, samo dan nakon opsade zgrade na Kanarevom brdu

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u okviru potrage za Vladimirom Šaranovićem (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo nad advokatom Vladimirom Zrelecom, uhapsili Natašu Šaranović (39) i Nenada Milojković. (39).

Policija opkolila zgradu na Kanarevom brdu zbog ubice beogradskog advokata (VIDEO)

Nataša Šaranović se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga pošto je u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom Vladimirom Šaranovićem, policija pronašla oko pola kilograma marihuane.

Policija je uhapsila i Nenad Milojković koji se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem i poziva sve građane da se, ukoliko imaju neka saznanja o osumnjičenom, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064/892-31- 26.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    15. novembar 2017 | 19:36

    Ma bravo za miliciju...kad medvedu nemogu nista i misevi su dobar ulov...

  • Sezona 1978-79

    15. novembar 2017 | 19:30

    Cak pola kile.ccc

  • Jelena

    15. novembar 2017 | 20:23

    Moraju da je uhapse zbog necega.Kako bi im inace pevala sve?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA