≫ 

Lenkino svedočenje ključno! Vaspitačica male Jane može da otkrije misteriju ubistva Jelene Marjanović?

Pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više o samom odnosu unutar porodice Marjanović

  • 19

Najveću misteriju u slučaju ubijene pevačice - kada je Jelena Marjanović zapravo nestala, mogla bi da reši upravo vaspitačica ćerke ubijene pevačice, koja će biti saslušana 27. novembra u Višem javnom tužilaštvu.

Detalji poslednjeg razgovora Jelene sa kumom ukazuju na jednu strašnu stvar!

Naime, vaspitačica Lenka je poslednja osoba (a da nije član porodice Marjanović) koja je Jelenu videla živu.

- Jelena je poslednji put viđena u petak, 1. aprila 2016, u 17.30 časova. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu.

Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - rekla je Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

Upravo zbog toga, Lenkino svedočenje je od velikog značaja. Takođe, pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više o samom odnosu unutar porodice Marjanović, jer je pored toga što čuva malu Janu, ona i porodična prijateljica.

Lenka je posle Jeleninog ubistva brinula o maloj Jani i van ustanove.

Printskin: TV Pink

- Sumnja se da je mala Jana Lenki, kao osobi u koju ima najviše poverenja, mnogo puta ispričala šta se desilo s njenom mamom i iznela detalje od 2. aprila 2016. kada je ona, navodno, ostala sa Zoranom na nasipu dok je njena mama Jelena otišla da trči - navodi izvor.

Takođe, Lenka je odmah po saznanju da je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki došla u porodičnu kuću Marjanovića po malu Janu i odvela je kod sebe na čuvanje.

Koliko je od krucijalnog značaja Lenkino svedočenje govori i činjenica da je ono što je mala Jana ispričala svojoj vaspitačici bitno, s obzirom na to da je devojčica bila na nasipu, dok je njenu majku neko krvnički ubijao.

Foto: A. Nalbantjan

Takođe, kako je Zoran Marjanović isticao, mala Jana zajedno s njim je trčala nasipom kada je primetio da mu je žena nestala.

Pored Lenke, izjave o ubistvu pevačice 27. novembra pred Višim tužilaštvom daće i Jelenina frizerka, ali i žena od kuma Zorana i Jelene, koji drži jedan poznati muzički studio u Beogradu, a koji su, bili svedoci svađa ovo dvoje supružnika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA