≫ 

Stručnjaci veštače telefon Zorana Marjanovića: Otkriće gde je tačno bio u vreme kada je Jelena ubijena

Specijalnim istražnim tehnikama biće utvrđeno koje su bazne stanice registrovale telefon muža ubijene pevačice

  • 29

Tačno mesto na kojem je bio Zoran Marjanović u trenutku brutalnog ubistva supruge Jelene Marjanović pokazaće veštačenje njegovog mobilnog telefona i baznih stanica koje su registrovale njegov mobilni, piše Alo.

Misterija kuma Zorana Marjanovića: Pričao o Jeleni stalno, a kad su je pronašli mrtvu, počeo je skroz čudno da se ponaša! (FOTO)

U toku je veštačenje koje će specijalnim istražnim tehnikama utvrditi koje su bazne stanice registrovale telefon muža ubijene pevačice i sa kim je komunicirao u vreme kada se odigrao zločin.

- Branioci Zorana Marjanovića su predložili Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da naredi veštačenje izveštaja dobijenih iz baznih stanica koje su registrovale mobilni telefon Zorana Marjanovića, kao i članova njegove porodice u vreme ubistva pevačice, da bi se konačno razjasnilo gde je ko bio u vreme tragičnog događaja. Na osnovu šeme komunikacije i razmene sms poruka biće jasno ko se nalazio u Jeleninoj neposrednoj blizini i da li je ona svoj mobilni držala kod sebe kada je navodno krenula na trčanje ili je on bio kod nekog drugog - navodi ovaj izvor.

- Veštačenje baznih stanica treba da odredi tačno mesto sa kog je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, kao i gde su ostali Marjanovići bili u tom trenutku - kaže izvor blizak istrazi.

Foto: Telegraf

On očekuje da će veštačenje verovatno otkriti i zanimljive sms poruke u telefonima Marjanovića, ali da ostaje pitanje da li će one moći da se koriste kao dokaz. U ovom slučaju, navodi izvor iz istrage, se iz neobjašnjivih razloga kriju važni podaci do kojih je došla policija.

Foto: A. Nalbantjan

- Posle obijanja trafike policija dostavlja izveštaj baznih stanica, a u ovom slučaju to nije urađeno. Policija je tokom istrage saslušala 2.000 ljudi, ali tih izjava nema u spisima predmeta. Ko zna šta sve policija ima i šta je otkrila?

Jedno od značajnijih svedočenja moglo bi da bude svedočenje Lenke Đorđević, vaspitačice Zoranove i Jelenine ćerke Jane.

Printskin: TV Pink

- Prema dosadašnim saznanjima iz istrage, ona je jedina osoba koja nije član porodice Marjanović, a koja je među poslednjima videla Jelenu živu. A na Zoranov poziv, čuvala je devojčicu dok je trajala potraga za Jelenom, pa nije isključeno da joj je Jana možda ispričala nešto što bi moglo da bude korisno za istragu - navodi anonimni izvor iz istrage.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekica

    19. novembar 2017 | 00:24

    Niste vise zanimljivi..

  • Magnum

    19. novembar 2017 | 16:40

    Neće se nikad otkriti. Žali bože kakvo vrijeme došlo da te smaknu sa ovog svijeta i niko ni kriv i dužan. I onda prave sprdnju i zabavu od slučaja 😌 Jadno

  • ruzaa

    19. novembar 2017 | 07:55

    Sve se vec zna ! I ko - kad i zasto je krvnicki ubijena pokojna Jelena ,ali nekome nije u cilju da se krvnici otkriju i osude ! PRAVDA ZA POKOJNU JELENU !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA