≫ 

Monstrum iz Pančeva ubio je suprugu na njen rođendan! Biljana se porodila pre 20 dana, bila je prelepa, a on 20 godina stariji (FOTO)

Upućeni su ispričali da je on bio osuđen na kaznu kućnog pritvora zbog nasilnih ispada u prošlosti, a komšije pretpostavljaju da su glavni razlozi za ljubomoru njena mladost i lepota

Biljana Mijatovic i Sinisa Radovancev, Pancevo, ubijana zena, ubistvo, Savska 10., muz ubio zenu

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Biljana M. (30) ubijena je sinoć oko 19 sati u stanu u kome je živela sa nevenčanim suprugom Sinišom R. (50) u u Savskoj ulici u Pančevu, i to samo dvadeset dana nakon što su postali roditelji.

(Fotografije s lica mesta) Zastrašujući detalji ubistva u Pančevu: Pijani muž ubio ženu koja se tek porodila, bebu od 20 dana odveo CZSR

Za ubistvo se sumnjiči njen dvadeset godina stariji partner, koji je navodno, posle svađe, pod dejstvom alkohola nožem nasrnuo na Biljanu i zadao joj smrtonosni ubod u grudi.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, a po 20 dana staru bebu odmah su došli iz Centra za socijalni rad. 

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Sa Fejsbuk profila ovog para vidi se da su ozvaničili vezu, ali može se zaključiti i to da se on zbog toga više ponosio.

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Za razliku od prelepe Biljane koja je na društvene mreže postavljala isključivo svoje i fotografije svoje dece (ćerke iz prvog braka i nedavno rođene devojčice), Siniša je postovao uglavnom njihove zajedničke fotografije.

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Upućeni su ispričali da je on bio osuđen na kaznu kućnog pritvora zbog nasilnih ispada u prošlosti, a komšije pretpostavljaju da su glavni razlozi za ljubomoru njena mladost i lepota.

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    22. novembar 2017 | 08:32

    Sigurno je imao puno para sad se udaju iz interesa

  • Luna

    22. novembar 2017 | 08:27

    Osudjivan zbog nasilnih ispada a 20god stariji od nje, stavljala samo svoje i slike dece a on zajednicke. Sve jasno ko dan kakav je to brak bio. Svaki brak, zasnovan na materijalnoj koristi se lise zavrsi, na onaj ili ovaj nacin. Neka joj je laka zemlja!

  • Budak

    22. novembar 2017 | 08:31

    Suvisno je reci bilo sta......tuga i jadno to dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA