≫ 

Ubistvo Jelene Marjanović bio je detaljno organizovani zločin u kome je učestvovalo više ljudi i zato je toliko misteriozno

Beogradski advokat Milosavljević, koji je jedno vreme bio zastupnik rođaka ubijene pevačice iz porodice Krsmanović, veruje da će se ovim slučajem jednog dana baviti Tužilaštvo za organizovani kriminal i Specijalni sud

  • 7
Jelena Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Srpski Telegraf

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović organizovan zločin za koji je odgovorna veća grupa ljudi, dok nekadašnji operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić smatra da "neko suštinski sabotira čitav slučaj".

Poznati svetski forenzičar rešava ubistvo Jelene Marjanović: Na osnovu kapljice krvi razotkrije i najteže zločine. Čeka se njegov sud

Oni su ove tvrdnje izneli gostujući juče na TV Hepi, gde su govorili o maratonskoj istrazi najmisterioznijeg zločina koji se poslednjih godina dogodio u prestonici. Beogradski advokat Milosavljević, koji je jedno vreme bio zastupnik rođaka ubijene pevačice iz porodice Krsmanović, a koji u istražnom postupku nisu uspeli da dobiju status oštećenih, veruje da će se ovim slučajem jednog dana baviti Tužilaštvo za organizovani kriminal i Specijalni sud.

Sabotaža slučaja

Po načinu izvršenja, ovo je naručeno i organizovano ubistvo u koje je uključena veća grupa ljudi. Ako se ikad bude sudilo ubicama, to će biti u zgradi Specijalnog suda, jer je ovo organizovani kriminal. Nidsam siguran da li porodica zna ili ne zna o čemu je zapravo reč, ali je činjenica da ovde ima mnogo učesnika i mnogo njih zna istinu - kazao je Milosavljević u emisiji.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Govoreći o daljem toku istrage protiv Marjanovića i naloga za veštačenje telefona, Božidar Spasić ocenjuje kao najbolji pokazatelj koliko malo dokaza imaju istražni organi.

- Kada sud naloži veštačenje telefona, to samo znači da nema i ne zna ništa. Ovde neko suštinski sabotira čitav slučaj. Da li je moguće da neko u državi ne može da bude toliko jak da zločin u toj meri razvodnjava. Na taj način se samo pokazuje slabost policije, koju su u istrazi davno pretekli novinari - kazao je Božidar Spasić.

On je napomenuo da je od početka istrage nekoliko puta predlagao da se uprkos svemu porodica Marjanović ne dira.

- Samo na taj način je neko unutar porodice mogao da pukne. Ovako čim su uhapsili Zorana, samo su stvorili kontraefekat. U ovom zločinu i istrazi se neko prikriva.

Da podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila, anjen leš je pronađen sutradan na nasipu u Borči. Policija je u septembru uhapsila njenog supruga Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio zločin i on se od tada nalazi u zatvoru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA