Sin albanskog narko bosa negirao krivicu: Pritvor mu je ipak određen, zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke

Advokat Nebojša Perović koji brani Elvisa Keljmendija, nije hteo da komentariše slučaj, ali je potvrdio da je njegovom klijentu određen pritvor i da je negirao krivicu

  • 9

Sin Nasera Keljmendija, vođe organizovane albanske kriminalne grupe, Elvis (39), uhapšen je ranije, a danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Uhapšen sin poznatog albanskog narko bosa u velikoj akciji policije

Advokat Nebojša Perović, koji brani Elvisa, nije hteo da komentariše slučaj, ali je potvrdio da je njegovom klijentu određen pritvor i da je negirao krivicu.

Portparol Tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

Foto: ilustracija - AP

Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, dodala je Đenadićeva.

Policija je juče saopštila da je, nakon pretresa garaže i stana, pronašla pištolj u ilegalnom posedu i šest metaka.

Sa pomenutom devojkom je bio u vezi oko osam meseci.

Foto: A. Nalbantjan

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posedovanje, rasturanje i neovlašćenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvoslav ćirilično

    23. novembar 2017 | 18:42

    Svi on, iz bivše juge, lepo žive u Srbiji. uživaju naše glupačku dobrotu i gostoprimstvo. Ajde da mi odemo tamo kod njih, pa da vidimo kako ćemo se provesti!

  • 1967

    23. novembar 2017 | 18:33

    Osudite ga na dozivotnu robiju.

  • Cigo

    23. novembar 2017 | 20:58

    Zatvorite gada i bacite ključ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA