≫ 

Horor u Bečeju: Tri klinca od 12 i 14 godina šutirali baku (86), gurali joj štap u usta, a onda pravili selfi s njom misleći da je mrtva!

Bečejska policija je privela maloletnike u školi koju pohađaju

  • 70

Trojica maloletnika, od kojih dvojica imaju 12 godina, a jedan 14, upali su u četvrtak ujutru u kuću starice (86) u Bečeju, sa namerom da je opljačkaju. Starica se međutim probudila, pa su je trojica tinejdžera gušili, šutirali, gurali štap u usta u nameri, kako se prepostavlja, da je ubiju.

Penzionisani policajac iz Bečeja se razneo bombom

Dok su vršili premetačinu, baka se probudila zbog buke i videla je provalnike.

- Oni su tada fizički napali staricu tako što su je gušili, šutirali, gurali štap u usta u nameri kako se prepostavlja da je ubiju, jer su se uplašili da im je zapamtila lik. Ono što je sve zgrozilo je da je kod jednog maloletnika, u mobilnom telefonu pronađena selfi fotografija pored bake, jer su mislili da su je ubili - kaže izvor, za medije.

Bečejska policija je privela maloletnike u školi koju pohađaju.

Sudija za maloletnike u sudu u Zrenjaninu, odredio je pritvor od 30 dana 14-godišnjaku koji se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    24. novembar 2017 | 13:36

    Ма ово треба на доживотну казну,па шта ако су малолтни заслужили су

  • Drzavo spavas li

    24. novembar 2017 | 11:58

    Hoce li se KONACNO promeniti zakon kao sto je u Americi i dati mogucnost da maloletnici odgovaraju pred zakonom vec od 9 godina? Oa ova baka njima bi mogla biti prabaka. Maltretirati je tako strasno da bi joj ukrali ono malo para koje dobija od penzije zasluzuje najstrozu kaznu. Ovi, s obzirom da su mladji maloletnici ne mogu ni u popravni dom. Mogu samo da budu pod nadzorom Centra za socjalni rad, dakle nista od preedukacije. U tom slucaju roditelje NAJSTROZE KAZNITI! Itac ili majka u zatvor i plus materjalno da obestete baku za pretrpljen strah i da joj placaju boravak u Domu za stara lica jer je samo tako niko vise neče pljackati niti fizicki maltretirati. Tako ce, kad izadju iz zatvora i ostanu bez iceca, mozda poraditi na vaspitanju ovi huligana. Strasno!!!

  • Branka

    24. novembar 2017 | 12:18

    Koliko su roditelji krivi toliko i drzava kad je donela zakon o decijim pravima.momentalno da se ukine taj zakon pa motku i udri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA