≫ 

3 ključna svedoka u istrazi ubistva Jelene Marjanović: Danas na sudu Janina vaspitačica, Jelenina frizerka i žena koja je prisustvovala svađama Marjanovića

Jedan od ključnih svedoka biće vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane (6) Vera Vukomanović Lenka, koja bi trebalo da otkrije detalje koje joj je mala Jana ispričala o nestanku svoje mame

  • 16
Jelena Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Srpski Telegraf

Troje novih svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33) biće saslušano danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Šta se promenilo u životu Zorana Marjanovića otkako je prebačen u drugu ćeliju

Jedan od ključnih svedoka biće vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane (6) Vera Vukomanović Lenka, koja bi trebalo da otkrije detalje koje joj je mala Jana ispričala o nestanku svoje mame. Vaspitačica je, kako kaže Jelenina sestra Teodora Krsmanović, poslednja osoba koja je Jelenu videla živu, a da nije iz kruga porodice Marjanović.

Izjave o ubistvu pevačice daće i Jelenina frizerka Zorica Gemović, ali i Nora Rakić Karleuša, supruga Zoranovog i Jeleninog kuma koji drži jedan poznati muzički studio u Beogradu. Navodno je ovaj par bio svedok svađa dvoje supružnika Marjanović.

Zoran Marjanović je u pritvoru od 15. septembra zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    27. novembar 2017 | 06:07

    Sramota da policija ne moze da nadje ubicu ovako dugo! Ovo je vec postalo smesno!!!

  • Nada

    27. novembar 2017 | 07:48

    Sve sami svedoci a ono dalje sve isto

  • Mara

    27. novembar 2017 | 10:23

    Dokle ce trajati ta komedija od Jelenine tragicne smrti,sram bilo drzavu i ovako nakazne institucije koje na cirkuzantski nacin funkcionisu,ovo je blam do neba za celu Srbiju,nije ni cudo sto nas svuda sikaniraju kao narod jer ovakvim ponasanjem to i zauzujemo.Sve nesposobnjakovic do nesposobnjakovica,neradnicki mentalitet,nezainteresovanost,pohlepa,lazljivost,potkupljivost,nekultura i jos more primitivizma su za nas najbolji kvaliteti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA