≫ 

MARKO MARKUŠ - NOVI KNELE? Umrlo je mnogo jakih i bitnih žestokih momaka, ali ovo ubistvo je diglo Srbiju na noge

Još od smrti Aleksandra Kneževića Kneleta nije se desilo da likvidacija, donekle anonimnog momka toliko preokupira građane. Baš iz tog razloga, mnogi povezuju ova dva momka

  • 50

Ubistvo Marka Markuša (29) podiglo je celu javnost na noge! Bio je žestok momak sve užarenijeg novosadskog asfalta. Još od smrti Aleksandra Kneževića Kneleta nije se desilo da likvidacija, donekle anonimnog momka toliko preokupira građane. Baš iz tog razloga, mnogi povezuju ova dva momka. 

Markuš znao da mu je smrt blizu: "Rade mi o glavi, ubiće me". Drug likvidiranog Novosađanina otkrio detalje njihovog poslednjeg razgovora

Ubijeni Novosađanin u gradu je bio poznat po učestvovanju u mnogobrojnim incidentima. Prvi put u sukob sa zakonom došao je još kao maloletnik.

Marko Markuš ubijen je u obračunu ispred novosadskog Hotela "Sajam" u Hajduk Veljkovoj ulici. Nepoznati napadač za kojim policija traga ispalio je sedam hitaca iz "škorpiona".

Pre 25 godina ubijen je Aleksandar Knežević Knele u apartmanu 331 hotela "Hajat", a ubica do danas nije otkriven.

Umrlo je mnogo jačih i bitnijih momaka, ali deluje da između Markuša i Kneževića postoji neka veza.

Foto: Facebook/Marko Markus

Javnost već danima bruji o Markušu, snažnom momku koji je želeo sve i odmah. Šišao se "na opasno", nosio je zlatne kajle, naslovne strane su bile prepune njegovih slika, a uvek je vozio najskuplja kola.

Bio je tetoviran, nabildovan, okružen lepim devojkama i putovao je svuda po svetu.

Foto: Facebook/Marko Markus

Družio se sa ljudima sa estrade, a bio je i veliki boem. Iza sebe je imao puno krivičnih dela, a svoju snagu je neretko demonstrirao na drugima,

Njegov kratak i raskošan život pun uzbuđenja, po principu: "Živi brzo, umri mlad", podseća veoma na Kneletov.

Oni koji su Kneleta poznavali pričali su da je imao jedan moto: "Bolje da živim jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš."

Foto: Vidimo se u čitulji

Ono što ih takođe povezuje jesu simpatije devojaka. To što su bili opasni momci, samo ih je činilo još privlačnijim kod ženskog pola.

Što se tiče muškaraca, njih zanima ko je bio Markuš, s kim se družio, šta je radio, kome je smetao, kome se zamerio i ko ga je ubio i zašto.

Foto: Facebook/Marko Markus

Ubica Aleksandra Kneževića Kneleta do danas nije otkriven, a da li će situacija biti ista i sa Markom Markušom, ostaje da vidimo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    2. decembar 2017 | 09:44

    Ovo ubistvo ne zanima nikoga iskreno

  • xxx

    2. decembar 2017 | 13:34

    Ne znam zasto ne pisete o mladim pametnim naprednim ljudima pa da se oko njih dize malo prasina???!!!

  • Marinko

    2. decembar 2017 | 10:13

    Ne znam ko mi je bitniji on ili knele,od nebitnih klinaca prave donove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA