Crna serija lopova u Nišu se nastavila: Još jedan sef nisu uspeli da iznesu iz pošte

Ovo je četvrti put za poslednja tri meseca da najverovatnije ista lopovska grupa obija pošte na području Niša i okoline

  • 0

Nepoznati lopovi u utorak su pokušali da pokradu poštu u niškom selu Malča kod Niša. Obili su ulazna vrata i izvalili sef, ali nisu uspeli da ga odnesu, iako im je, po tragovima na licu mesta to bila namera.

Potera po krovovima Beograda: Trojica razbojnika odneli sef, pa uhapšeni u nesvakidašnjoj akciji!

Policija je potvrdila da im je krađa prijavljena u 6.55 minuta te da je o ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Ovo je četvrti put za poslednja tri meseca da najverovatnije ista lopovska grupa obija pošte na području Niša i okoline. Neslavna serija je započeta 26. septembra kada je obijena pošta u Jugbogdanovcu kod Merošine i ukraden sef sa skoro 800.000 dinara. Policija je uspela da rasvetli pljačku i uhvati lopove, ali je organizator ostao van domašaja i formirao novu grupu koja je nastavila sa krađama.

Sledeća se na meti lopova našla pošta u Gornjoj Toponici koja je opljačkana u noći između 8. i 9. novembra, kada su lopovi odneli sef u kojem je bilo 100.000 dinara i 900 evra.

Printskrin: YouTube/Consolandi Stuckey

Međutim, izgleda da je sreća kradljivcima okrenula leđa, pa su u noći između 24. i 25. novembra iz pošte u Svrljigu koju su takođe pokušali da opljačkaju, otišli praznih ruku.

Oni su obili ulazna vrata i u oprobanom maniru pokušali da iznesu metalnu kasu, ali nisu uspeli. Isto im se desilo i prilikom jučerašnje pljačke.

Daljinac

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA