Detalji horora u Pećincima: Majku poslao na kafu, a kada se vratila, u jednoj sobi joj je visio sin, u drugoj ležala zaklana snaja

Šta je dovelo do ove poslednje u nizu porodičnih tragedija u Srbiji, znaju samo Mirsad i Melita

  • 2

Mirsad Šiljaković (49) iz Pećinaca nožem je usmrtio svoju bivšu nevenčanu suprugu Melitu Dmitrović (46), iz Donjih Petrovaca, u kući svoje majke u Pećincima, a zatim se obesio. Tela supružnika, koji su do pre deset dana živeli zajedno u Melitinoj kući u Donjim Petrovcima, našla je Mirsadova majka.

Horor u Pećincima, proročica poslala ženu u smrt: Rekla joj da u kući nema nikoga, a tu je sačekao bivši muž, zaklao je, pa se obesio

Ona je znala da će Melita tog dana doći kod njenog sina, koji ju je zbog toga poslao na kafu. Kući je krenula tek kad je mislila da je žena otišla. Međutim, tamo je zatekla zaključana ulazna vrata.

Nije ni pomislila da se unutra nešto loše desilo, pa je otišla do ćerke, a zatim do komšije. Posle nekog vremena došla je opet do kuće, ali je sada uspela da otključa vrata.

- Popela se na sprat i u drugoj sobi sa leve strane videla je Mirsada kako visi. U prvom momentu je pomislila da se šali, ali kada je prišla, videla je kanap od roletne oko njegovog vrata, a jedna noga mu je bila na stolici - priča Mirsadova sestra.

Foto-ilustracija: freeimages.com/B S K

- U šoku je krenula u dnevnu sobu, ali je na vrata bila gurnuta fotelja. Uspela je da uđe i na podu pored kreveta ugledala je krvavo Melitino telo. Bili su joj krvavi vrat i grudi. Istrčala je i došla kod brata i mene pa smo pozvali policiju i Hitnu pomoć - dodaje ona.

Obavljen je uviđaj, a prema prvim rezultatima istrage, Mirsad je Melitu zaklao nožem, a zatim se obesio u drugoj sobi. Tela su poslata na obdukciju u Novi Sad i rezultati autopsije biće poznati sutra.

Šta se tačno dešavalo između Mirsada i Melite i šta je dovelo do ove poslednje u nizu porodičnih tragedija u Srbiji, nažalost, znali su samo njih dvoje.

- Melita i Mirsad su bili u vanbračnoj zajednici sedam godina. Ona je bila divna, skromna žena. U životu nisam videla bolju ženu - kaže sestra V. R.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    11. decembar 2017 | 10:05

    Mi smo postali bolesna nacija svi kod psihijatra i to hitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA