≫ 

Brzo, deda, tata ubi mamu: Jezivo nasilje u Kumodražu, ženu udario sekirom na spavanju, pa pokušao da je zadavi i to pred ćerkom (12)

Goran G. (32) pokušao da ubije Milenu G. (27) sa kojom se razvodi

  • 48

Goran G. (32) na spavanju je tesarskom sekirom udario u potiljak Milenu G. (27), s kojom se razvodi, a potom pokušao da je zadavi. Jeziv napad dogodio se naočigled njihove ćerke (12) juče rano ujutru u Kumodražu, gde nesrećna žena s detetom živi kao podstanar.

Napadač je pobegao, a žena je s lakšom povredom glave prevezena u Urgentni centar. Međutim, veliko je pitanje da li bi preživela da napadača nije zaustavio gazda stana u kojem Milena živi, a koga je pozvala preplašena ćerka

- Devojčica je uplakana dotrčala oko šest sati ujutru i vikala: „Brzo, deda, tata ubi mamu!“ Otrčao sam tamo i video Gorana kako leži na Mileni i davi je. Ona je, jadna, pokušavala da ga odgurne od sebe, ali nije mogla. Glava joj je bila krvava, a dete je sve vreme vrištalo - priča za beogradske medije vlasnik kuće u kojoj se napad dogodio.

Kako kaže, odmah je skočio na nasilnika i vukao ga za leđa da ga odvoji od žene.

- Sigurno bi je udavio da nisam došao! Vukao sam ga iz sve snage, a detetu istovremeno vikao da zove policiju. Iz trećeg puta sam uspeo da ga odvojim od nje, pa je Milena uspela da izađe iz sobe. Goran je delovao kao razjarena zver, pogledao me je i istrčao na vrata - priča stanodavac žrtve i objašnjava da Goran poslednjih nekoliko meseci nije živeo s Milenom i devojčicom, pa je na silu ušao u kuću juče ujutru:

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Pred policijom se pravio da je pijan, a da li bi pijan čovek mogao da naslaže cepanice drva, popne se na njih i preko prozorskog kupatila na kojem je bila mrežica za insekte uđe u stan - kaže on.

Prema njegovim rečima, Goran i Milena su s detetom kod njega živeli poslednjih nekoliko godina, ali je njega izbacio iz kuće kad je drugi put pretukao nesrećnu ženu.

Foto - ilustracija: Telegraf/ A. Nalbantjan

- Ovo je treći put da ju je napao otkako su kod mene. Prvi put je tukao Milenu, oprostio sam mu tada zbog deteta. Drugi put ju je opet pretukao u septembru i tada sam ga izbacio iz kuće. Oba napada prijavljena su policiji i mislim da su ti postupci u toku. Milena je u međuvremenu predala papire za razvod - rekao je stanodavac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    12. decembar 2017 | 09:01

    Jadna žena i jadna djevojčica:( Dok sustav obavi svoje,moglo bi se desiti ono najgore😔 I onda par godina zatvora i idemo dalje. Bože,strašno i žalosno😔

  • Natalia

    12. decembar 2017 | 09:01

    Kukavice na robiju, STOP NASILJU!!!!!!!

  • OOOO

    12. decembar 2017 | 09:41

    Sta rade ovi nasi policajci i sudovi. Čekaju da nasilnici maltretiraju svoje porodice. Da deca dožive traume, posle džaba. DOŽIVOTNA ROBIJA ZA SILEDŽIJE I UBICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA