≫ 

Prasak je bio strašan, staklo je prštalo na sve strane: Radnici prodavnice u čiji je izlog uleteo džip u Nišu, sakrili se u toalet

- Udar je bio strašan, pretpostavili smo da je policijsko vozilo jurilo nekog kada je sletelo s puta – kažu uznemireni trgovci

  • 15

Radnici trgovinske radnje “Elmax u Dušanovoj ulici u Nišu u čiji se izlog večeras oko 19.45 sati zabio policijski džip, sakrili su se u toalet kada su čuli stravičan udar.

Stravične fotografije udesa u Nišu: Interventna se zakucala u izlog radnje, još uvek se ne zna ništa o povređenima (FOTO)

- Nismo znali šta se dešava, staklo je prštalo na sve strane. Udar je bio strašan, pretpostavili smo da je policijsko vozilo jurilo nekog kada je sletelo s puta – kažu uznemireni trgovci.

Iz MUP su saopštili da su povređeni policijski službenik Policijske uprave u Nišu koji je upravljao službenim vozilom i vozač “reno megana” niških registarskih oznaka.

Foto: Telegraf

- Do nezgode je došlo kada je policijski službenik, da ne bi izbegao direktan udarac u “reno megan” koji se nije zaustavio na znak “stop”, skrenuo sa kolovoza i udario u izlog trgovinske radnje. Vozilo Interventne jedinice je u trenutku nesreće koristilo rotaciju jer je policijska patrola bila na zadatku – navodi policija.

Nesreću je najverovatnije izazvao Nišlija V.K. (58) koji je upravljao vozilom “reno megan”. Prvi rezultati uviđaja pokazuju da je “reno” koji se kretao ulicom

Koste Stamenkovića izleteo pred policijski džip koji se kretao Dušanovom ulicom i imao je prednost. U nameri da izbegne udarac u “reno” policijsko vozilo je skrenulo udesno i udarilo u izlog prodavnice.

Foto: Telegraf

Iz niškog Kliničkog centra potvrdili su da su primili dve osobe na dijagnostiku.

- Vozaču “reno megana” V.K. konstatovane su blaze kontuzije i on je otpušten na kućno lečenje. Policijski službenik zadržan je na Neurohirurškoj klinici radi dalje dijagnostike. Nije životno ugrožen – rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA