Obrt u slučaju Tigra: Milan Trtica saslušan u tužilaštvu, njegova izjava zapanjila je sve

Policajac je u ponedeljak dao iskaz u kom je rekao da su ga ispred njegove kuće u Kumodraškoj ulici tukla dva muškarca

  • 13

Milan Trtica (58), bivši policijski inspektor koji je brutalno pretučen 12. novembra u Kumodraškoj ulici, na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu izjavio je da uhapšeni biznismen Dejan Popović (47) zvani Tigar, nije napadač koji mu je naneo tpke povrede, prenose beogradski mediji!

Ovo je Tigar, osumnjičen da je pretukao policajca: Bahati biznismen hteo da kupi Zvezdu, kupa se u novčanicama od 500 evra (FOTO) (VIDEO)

Prema pisanjima, policajac je u ponedeljak dao iskaz u kom je rekao da su ga ispred njegove kuće u Kumodraškoj ulici tukla dva muškarca.

Trtica je, podsećamo, napadnut nakon gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" na televiziji Hepi. Tokom javnog nastupa, bivši inspektor je govorio o brojnim kriminalcima i kontroverznim biznismenima, kao i korumpiranim policajcima.

Policija je odmah posumnjala da iza napada stoji neko od ljudi koje je pominjao, pa je 4. decembra uhapšen Popović. On je, međutim, na saslušanju negirao krivicu i rekao da i ne zna ko je Milan Trtica.

- Nepunih nedelju dana posle hapšenja Tigra u istrazi je saslušan oštećeni. On je potvrdio da zna ko je Popović, ali je rekao da ga nije on tukao. Opisao je da je hodao ulicom kada se zaustavio automobil iz koga su izašla dva njemu nepoznata muškarca.

Printskrin: Youtube/DEJAN POPOVIĆ TIGAR

Rekao je da su ga udarali po glavi i da je od batina gubio svest, pa da se ne seća svih detalja, ali da nije prepoznao napadače - ispričali su za medije izvori dobro upućeni u ovaj slučaj.

Istraga je i dalje u toku, ali prema njihovim rečima, nije isključena mogućnost da se posle svedočenja inspektora Tigar oslobodi.

Trtica je posle brutalnog napada hitno prebačen u Urgentni centar i nekoliko dana je bio u komi.

Detaljnije o celom incidentu i kako je sve počelo, čitajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    15. decembar 2017 | 09:15

    Legla dobra kinta,pa se ne seca nicega...

  • Marko cg primorje

    15. decembar 2017 | 09:47

    Dje su ti moral i kodeksi zamalo zivot izgubio i prodao se za kintu satro nije on kako sebe u ogledalo da pogledas nesrecnice fuj

  • Mire

    15. decembar 2017 | 11:54

    Zaplašivanje...kao ne seća se...Klasika u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA