≫ 

Užas na Novom Beogradu: Izrešetao ženu nasred ulice, pa pucao u sebe! (VIDEO)

Izrešetao ženu nasred ulice, pa pucao u sebe!

  • 28

Dve osobe su teško ranjene u pucnjavi koja se jutros oko 8.30 časova dogodila na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića.

Sve crne tačke Beograda na jednom mestu: Izbegavajte ih u bilo koje doba dana! (FOTO)

Kako Alo! saznaje, nepoznati muškarac i žena su bili zajedno u kolima, kada je automobil odjednom stao nasred ulice i muškarac je izašao napolje. Prema tvrdnji očevidaca, muškarac je potom izvukao pištolj i ispalio tri hica u ženu, a potom jedan u sebe.

Na lice mesta je ubrzo stigla Hitna pomoć i oboje su prevezeni u bolnicu. Njihovo stanje još nije poznato.

Još nema informacija o povređenima. Na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića oko 8.30 časova došlo je pucnjave.

Za sada nema informacija o povređenima, policija je blokirala ovaj deo grada.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je reč o porodičnom nasilju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sugrađanin

    18. decembar 2017 | 10:39

    Samo bih dodao da policija na sve prijave gleda sa vedrije strane, žene i kada skupe hrabrost da prijave nasilje oni im govore da se udalje od muževa i tako dalje... Kada se žena odluči na prijavu za nasilje, znajte da joj nije lako, sigurno se drugo premišljala o tom postupku. Reagovati ODMAH po prijavi, 5 minuta kasnije može život da znači :)

  • Brale

    18. decembar 2017 | 09:58

    To je laganje žena da one imaju prava, da je zakon na njihovoj strani, da ih zakon štiti.... Onda na tv ih još više podmase i osile i onda se desi. Sad više ne pomažu ni prava ni zakoni. Naše bake su ucile naše majke kako se poštuje muškarac, kako se mudro izbegavaju svadje, kako izbeći muški gnev, kako se skloniti....

  • mama

    18. decembar 2017 | 10:00

    Samo ja bih jos dodala da i zene ne razmisljaju o svemu dublje vec samo povrsno, sta ce reci susjedi. A sa druge strane gledaju serije i zive san da zive kao zene iz sex i grad ili ocajnih domacica. U svakom slucaju niko tu nije realan. E da kad smo kod realnosti uh puni programi dna u 24 sata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA