Užas u Paraćinu: Studentkinji pomogli roditelji da ubije tek rođeno dete?

Meštani sela Stubice ne veruju šta se dogodilo jer devojčinog oca znaju kao istaknutog i cenjenog domaćina

  • 5

Paraćinska policija privela je devojku A.Ć. (22) zbog sumnje da je nakon porođaju krajem novembra, ubila novorođenče i planiraju da zbog toga podnesu krivičnu prijavu protiv nje.

Policija sumnja da su joj u zločinu koji se odigrao u selu Stubice kod Paraćina, pomogli i roditelji.

Meštani sela Stubice ne veruju šta se dogodilo jer devojčinog oca znaju kao istaknutog i cenjenog domaćina, piše Alo.

- Svi smo u šoku i selo tako nešto ne pamti. Pa znate li vi da je devojčin otac mlad, vredan čovek, koji ih je svojim radom obezbedio? Niko u selu zapravo ne zna šta se dogodilo, znamo samo da je prvo došla došla Hitna pomoć, a nedugo zatim i policija. Čula sam da je Aleksandra privedena, ali su zatim njeni roditelji nestali i nigde ih nema - objašnjava njihova rođaka.

- Ma niko, bre, u selu nije znao da ima dečka, a kamoli da je trudna. Nedavno sam je i videla, ali tada ništa nisam primetila, a mene zanima kako njeni roditelji nisu ništa primetili, mislim na trudnoću. Po selu kruže dve verzije. Prva je da je devojka doživela spontani, odnosno prevremeni porođaj, pa je nešto pošlo po zlu. Druga je, kako svi u to sumnjamo, da se porodila, pa se nešto kod njih dogodilo.

- Više verujemo u tu drugu verziju, policija ju je odvela i njenih roditelja od tada nema. Nadam se da će onaj ko treba utvrditi šta se tamo dogodilo. Kažem da je strašno ukoliko je u pitanju čedomorstvo. Ukoliko nisu hteli da zadrže bebu, bolje da su je dali na usvajanje. A i zašto kada je ostala trudna nije na vreme to rešila - ispričala je njihova rođaka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smokvica

    22. decembar 2017 | 18:00

    Dok se mnogi bore da dobiju dete nazalost neko ubija bebe

  • Paris

    22. decembar 2017 | 16:31

    Oni ni ne znaju da je bila trudna a sigurni su u njihovu drugu verziju. Polusvet!

  • renata

    22. decembar 2017 | 16:30

    Hoce li i ona dobiti petnaest godina kao pre neki dan sto je bio slucaj. Ili ce biti okarakterisano kao postporodjajna depresija sto najcesce bude te osoba ne odgovara. Razliciti arsini, to nije pravda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA