Mladići priznali da su bacili "molotovljeve koktele" na klub "Nanu": Otkrili su i zašto su to učinili

Policija, međutim, sumnja da mladići nisu rekli istinu i da ih je zapravo neko unajmio da to urade

  • 0

Mladići koji su bacili "molotovljeve koktele" na klub "Nana" na Senjaku 17. decembra i koji su posle toga uhapšeni, policiji su rekli da je razlog za njihov postupak smrt navodnog prijatelja Aleksandra Savkovića, pišu beogradski mediji.  

Uhapšeni osumnjičeni za bacanje "molotovljevih koktela" na klub "Nana"

- Mladići su rekli da su hteli da se osvete "Nani" odnosno da nanesu štetu objektu zbog smrti prijatelja - kaže dobro obavešten izvor.

Međutim, sumnja se da mladići nisu rekli istinu i da ih je zapravo neko unajmio da to urade.

Podsetimo, na klub "Nana" bačeni su "molotovljevi kokteli" nekoliko sati pošto je ispred kluba ubijen Aleksandar Savković (27) , inače blizak prijatelj poznatog fudbalera Vladimira Volkova. Zbog ovog ubistva uhapšena su petorica muškaraca Nedeljko Grbović, Stevan Dukić (22), Stefan Šapurić (24), Miloš Lukovac (29) i Miloš Tančev (22). Njima je određen pritvor do 30 dana.

Foto: Instagram.com/vovavolkov3, Google Maps

Osumnjičenim mladićima Lj. P. (22) i N. L. (18) je zbog sumnje da su saizvršioci krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti privedeni Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA