Velika akcija srpske policije, uhapšene još 132 osobe: Kriminalci širom zemlje "padaju kao kruške" (VIDEO)

U saradnji sa nadležnim tužilaštvima policija je zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapsila 94 osobe, a na području Kragujevca, Pančeva, Bora i Jagodine otkriveno je pet laboratorija za uzgoj marihuane

  • 10

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u prethodnih nekoliko dana, u više odvojenih akcija širom Srbije, zaplenili su veću količinu oružja, više od 84 kilograma narkotika, otkrili pet laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili 132 osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.

Švercovao drogu vrednu MILION EVRA: Na mađarskoj granici Srbin pao sa automobilom punim hašiša

U saradnji sa nadležnim tužilaštvima policija je zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapsila 94 osobe, a na području Kragujevca, Pančeva, Bora i Jagodine otkriveno je pet laboratorija za uzgoj marihuane.

Tokom ovih akcija policija je zaplenila 82,6 kilograma marihuane, 768 grama heroina, 145 grama kokaina, 855 grama amfetamina, 910 komada raznih tableta, kao i manju količinu hašiša.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv još 50 osoba.

Foto: MUP

Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja policija je uhapsila 38 osoba i zaplenila 103 puške, od čega 18 automatskih ili poluautomatskih, 81 pištolj i revolver, jedan „škorpion“, tri eksplozivne naprave, 572 grama eksploziva, šest bombi i 11.700 komada municije različitog kalibra. Zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv još 74 osobe.

Po prethodno raspisanim potragama policija je uhapsila još 21 osobu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milano

    23. decembar 2017 | 14:44

    Sitne ribe padaju to da.

  • Bob

    23. decembar 2017 | 18:17

    Bravo za policiju samo napred i oslobodite ovaj narod od kuge samo ih cistite neka ova zemlja ozdravi dost a nam je kriminalaca i drogerasa.

  • Neko tamo

    24. decembar 2017 | 11:08

    A sta je sa dilerima u Pancevu na Tesli. Sve ste pohvatali a one glavne nista. Hapsite ulicne prasinarcice a glavne ostavljate da rade!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA