Detalji užasa u Vojnoj gimnaziji u Beogradu: Iživljavao se nad devojkom jer je htela da ga ostavi. Posekao je po licu i izbio joj zub

Motiv napada je najverovatnije to što je devojka posle dugogodišnje veze rešila da napusti dečka

  • 31

Učenica Vojne gimnazije koju je učenik četvrtog razreda u internatu te škole prethodne noći oko 22.50 časova povredio nožem je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji i njeno stanje je stabilno. Učenik koji ju je napao je takođe zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji na odeljenju psihijatrije. Motiv napada je naverovatnije to što je devojka posle dugogodišnje veze rešila da napusti dečka.

HOROR U UGLEDNOJ BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Učenik Vojne gimnazije napao nožem drugaricu, ona hitno prebačena na VMA!

Ona nije dobila povrede opasne po život, ali ju je isekao nožem po licu i izbio joj jedan zub.

- Učenik je protivno pravilima došao kod svoje devojke u sobu. Ostali su sami i nakon nekog vremena između njih je izbila svađa, koja je prerasla u tuču. Na prve naznake da se nešto neuobičajeno dešava reagovali su dežurni profesor i učenici, koji su u pravom trenutku upali u sobu.

Učenik je sačekao devojku da dođe iz grada i nakon svađe ju je posekao nožem po licu i izbio joj jedan zub što znači da ju je naverovatnije udario i pesnicom. Lako može da se desi da mladić bude optužen za pokušaj ubistva, ali tužilaštvo još prikuplja informacije.

Takođe, istragom bi trebalo da se utvrdi na koji način je momak neopaženo došao do sobe svoje drage, koju je, kako se sumnja, povredio - rekao je sagovornik za "Alo".

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nezvanično, devojka je odlučila da ostavi dečka jer više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru.

- Njih dvoje su se u poslednje vreme često svađali. Devojka je shvatila da će biti bolje za oboje ukoliko raskinu i tada mu je saopštila šta želi da uradi - kaže sagovornik "Srpskog telegrafa".

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je povređenu učenicu na VMA.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. decembar 2017 | 00:45

    Niko ne zna pozadinu svega. Lupate gluposti. Sta je sa psihickim zlostavljanjem, ako ga je on trpeo!? Pustite nadlezne da rade svoj posao. Pustite placenike kojima su uvek muskarci krivi za sve. Naravno, ako je bilo tako, neka ga osude drasticno! Samo sam protiv osude pre presude.

  • john

    28. decembar 2017 | 00:30

    Psihologe na odgovornost.Redovno psihijatrijsko kontrolisanje policajaca,vojnika uopsteno ljudi sa oruzijem.na svakih 6 meseci kao kamione i buseve

  • Dragan

    28. decembar 2017 | 06:21

    Bezbedonosna provera i psihotestovi totalno zakazali. Ovako nešto u vojnoj gimnaziji pokazuje da smi na dnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA