Krvnički pretukli dečaka iz Lazarevca zbog duga od 2.000 dinara: Ostavili ga da leži u lokvi krvi na ulici, a sada je u komi

Nesrećni dečak je već dva puta operisan, a u bolnicu je stigao sa hematom na desnoj strani glave, zgnječenim nosem i slomljenom levom nogom

  • 34

Srednjoškolac F. J. (16) iz Lazarevca, kog su dvojica nasilnika isprebijali u centru Vrnjačke banje i ostavili ga na ulici bez svesti, učinili su to jer im je, navodno, dečak dugovao 2.000 dinara.

Učenik koji je brutalno pretučen u Vrnjačkoj Banji U KOMI

Ovo je za Blic ispričao Raša J. deda povređenog mladića. Policija je uhapsila dvojicu tinejdžera, takođe učenika M. O. (18) iz Kruševca i A. Z. (18) iz Svilajnca. Kod jednog od napadača koji je bio cimer sa F. J, policija je pronašla mobilni telefon isprebijanog učenika, sa izvađenom karticom.

- Moj unuk je imao trostruku operaciju. Imao je hematom na desnoj strani glave, zgnječen nos i izlomljenu levu nogu. On je u veštačkoj komi. Ništa ne znamo kada će ga probuditi. Strašna slika. Pa takvi se ni sa ratišta nisu vraćali - rekao je deda Raša.

Učenika drugog razreda Ugostiteljsko-turističke škole iz Vrnjačke Banje, dvojica napadača su krvnički pretukli u noći između utorka i srede, i ostavili ga da leži na poznatoj Promenadi.

Njega su pronašli slučajni prolaznici. U bolnicu je dovezen bez svesti, a onda odmah odvezen u Klinički centar u Kragujevcu gde je operisan.

Foto: Profimedia

Policija je istog dana uhapsila dvojicu mladića, takođe srednjoškalaca, ali 4. razreda. Uhapšeni su M. O. (18) iz Svilajnca.

- Jedan od njih je bio cimer sa mojim unukom. Zajedno su stanovali u Banji. Koliko znam, unuk je dva puta od jednog od njih pozajmio po 1.000 dinara. Ali, zbog toga je i svoj mobilni založio, kako bi vratio dug. Ali, nešto se dogodilo. Ne mogu da verujem da su ga onako isprebijali zbog 2.000 dinara - priča deda Raša.

Policija još utvrđuje okolnosti zbog kojih je F. J. isprebijan. Jedan od motiva, kako se sumnja, jeste dug, ali sve će biti jasnije kada napadače bude saslušao istražni sudija.

- Udarali su ga nekim čvrstim predmetom, ali nismo sigurni kojim. Istraga je u toku, i očekujemo da dođemo do njega. Dug može biti jedan od motiva. Jedan od njih je od ranije poznat policiji, jer je već bio privođen - kaže izvor iz policije.

Iz KC Kragujevac kažu da je učenik primljen sa teškim povredama glave i prelomom leve potkolenice. Urađene su dve operacije i pod stalnim je nadzorom tima lekara. Oni kažu da je hematom potpuno eliminisan, a ostalo je malo kontuzionih žarišta.

- Njegovo stanje je sada stabilno, ali još dosta ima da se uradi. Reč je o veoma ozbiljnim povredama, da bismo davali bilo kakvu prognozu - kažu doktori iz KC Kragujevac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo Daleko

    29. decembar 2017 | 05:23

    Ako ste vec mangupi,i vidite da je decko siromasan i nema,sto mu niste poklonili dve hiljade,bili bi jos veci mangupi onda. Ovako ste samo fukare i propalice.

  • Francuz

    29. decembar 2017 | 05:14

    U zatvor po kratkom postupku!

  • Мењајте закон

    29. decembar 2017 | 00:27

    Србијо пробуди се!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA