Nišlijka u Makedoniji preživela horor: Siledžija je odvezao u šumu, pretukao i silovao, pa je izbacio iz vozila

Kad je svanulo, uspela je da dođe do policijske stanice u Tetovu

  • 3

M.B. ( 24 ) iz Niša ilegalno je pre tri dana ušla u Makedoniju - i tu doživela pravi horor. Ona je 27. decembra oko ponoći prešla državnu granicu na divljem prelazu. Čim je ušla u Makedoniju, tu ju je sačekao J.Dž. i povezao ka Tetovu. Dok su se kretali šumskim putem prema selu Pirok, J.Dž. je u jednom trenutku zaustavio vozilo, nakon čaga je, saopštili su iz policije, prvo fizički nasrnuo na M.M, a potom je silovao.

Detalji užasa u Nišu: Trojicu Nišlija ubila sveća, pijanka se završila kobno (FOTO)

Nakon tog gnusnog čina, J. Dž. je devojku dovezao u Tetovo, a pre nego što ju je izbacio iz vozila, rekao joj je da u autu ostavi svu svoju garderobu i nakit koji je nosila sa sobom.

Kada je svanulo, M.B. je siledžiju prijavila u policijskoj stanici u Tetovu. Inspektorima je rekla da je silovana i pokradena, a da je vrednost ukradene firmirane i brendirane robe i nakita bila nekoliko hiljada evra.

Foto: Pixabay

Policija, kako su saopštili iz MUP-a, traga za siledžijom, ali nije rečeno šta je Nišlijka tražila u Makedoniji, i zašto je u državu ušla preko divljeg graničnog prelaza.

To se, međutim, može naslutiti s obzirom da u tom, Pološkom regionu, koji obuhvata devet naseljenih mesta u severozapadnom delu Makedonije, cveta prostitucija.

Portparol SUP Tetovo, Marjan Josifovski je izjavio da je ove godine, tokom 25 policijskih kontrola sprovedenih u lokalima i noćnim barovima u Pološkom regionu bilo otkriveno 112 stranih i 53 makedonske državljanke.

Daljinac

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    30. decembar 2017 | 15:52

    Девојко,где ти је памет.Своје најлепше године трошиш на нешто што те је већ сад коштало.Користи своју младост,снагу и здравље да се издигнеш из блата...

  • Srboljub

    31. decembar 2017 | 00:58

    Bate, ova da zahvali što je živa?

  • Djordje

    2. januar 2018 | 09:26

    ova moze da zahvali bogu sto je ostala ziva il nije otisla u belo roblje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA