≫ 

Monstrum iz Rakovice prerezao sebi grkljan u zatvoru!

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji

  • 40

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji, saznaje Telegraf.

Nikolić je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, koji se trenutno nalazi na reanimaciji, a potom je presekao sebi vrat. Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar gde ga, kako nam je rečeno u toj zdravstvenoj ustanovi, trenutno operišu.

On je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio sina, šetao je po ćeliji i nije mogao da spava. U tim izjavama je, međutim, isticao da mu nije žao što je ubio ženu.

Podsećamo, Nikolić je dva meseca ćeliju delio i sa Zoranom Marjanovićem, osumnjičenom za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Foto: Srpski telegraf

Marko Nikolić je, da podsetimo, 12. jula u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rutenka

    30. decembar 2017 | 15:03

    Propust strazara. Nije ovo kazna. Kazna je dozivotni zatvor strogog tipa uz jed celog zivota za ono sto je uradio. I onda da sa 80 I kusur godina izadje bez penzije bez I cega I da tesko prozivi preostalu starost sam.

  • Jaaaaa

    30. decembar 2017 | 15:58

    To je trebao da uradi pre nego sto je oduzeo zivot detetu i zeni.

  • Alien 4

    30. decembar 2017 | 15:06

    Monstrum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA