Detalji koji otkrivaju šta je prethodilo ubistvu u Segedinu: Par iz Vojvodine od skoro u vezi, posvađali su se, pa je usledio krvavi pir

Ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave Nove godine

  • 14

Tromesečna ljubavna veza između Blanke Kemiveš i Čeke Čanada (29) dramatično je završena juče u popodnevnim časovima u Segedinu nakon što je on ubio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo.

Mladić iz Vojvodine ubio devojku posle dočeka Nove godine u Segedinu: Pokušao je da izvrši i samoubistvo (VIDEO)

Kako "Blic" saznaje, Čeke Čenad koji je iz Gunaroša, sela kod Bačke Topole i Blanka Kemiveš iz naselja Čentvira u Subotici bili su u vezi od 25. oktobra 2017. godine.

Njih dvoje su pre par dana otputovali u Mađarsku kako bi zajedno proslavili Novu Godinu, a ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave.

Navodno  je ovoj tragediji prethodila žučna svađa, koja se odigrala oko podne u stanu u Segedinu, a za mladića je ona izgleda bila presudna. Prvo je ubio nesrećnu devojku, a zatim rešio da počini samoubistvo.

Foto: Facebook

Pošto nije uspeo u svojoj zamisli, Čenad je pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, dok je kod devojke konstatovana smrt.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Blanka Kemiveš je imala svoj salon lepote, a bila je poprilično društvena devojka pa je često izlazila. Sa druge strane Čeke Čenad je završio Poljoprivrednu školu u Bačkoj Topoli i često je na društvenim mrežama delio motivacione poruke.

Foto: Facebook

Iako zajedničkih fotografija nemaju, i Blanka i Čeke su javno izjavljivali ljubav jedno drugom u komentarima ispod fotografija, ali i delili komplimente te se vidi da je njihova veza bila puna ljubavi.

Ipak šta stoji iza ubistva ali i svađe koja se desila tog popodneva i dalje je misterija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    3. januar 2018 | 00:41

    Sta god da je bilo ne postoji opravdanje!

  • Vlajko

    3. januar 2018 | 02:01

    Sto prvo ne ubi sebe. Debil.

  • SU

    3. januar 2018 | 01:47

    E baš si ti imao namjeru ubit sebe ahaaa vjerujemo ti...pa što se ne ubi, što samo pokusaj, što nju nisi pokušao ubiti..? A sebi još zoveš i hitnu da te spasi....ma džubreee!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA