≫ 

Švajcarac je stao pored carinika, a ovaj je rutinski tražio vozaču da otvori torbu. Tada je video CRNU KESU, i pozvao pojačanje (FOTO)

Slučaj je otkriven kada je oko 18 časova iz pravca APKiM na punkt pristigao automobil švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Švajcarske, albanske nacionalnosti

  • 7

Carinici su 30. decembra 2017. godine, na administrativnom punktu Merdare, sprečili pokušaj krijumčarenja satova i sunčanih naočara poznatih svetskih brendova.

Čuvena banda "Pink Panter" poharala radnju u Zagrebu? Ukrali satove vredne milione evra! Njihova akcija je gotova za 30 sekundi

Slučaj je otkriven kada je oko 18 časova iz pravca APKiM na punkt pristigao automobil švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Švajcarske, albanske nacionalnosti.

Foto: carina.rs

Putnik je tvrdio da sa sobom nosi samo svoje lične stvari, ali je tokom pregleda u njegovom prtljagu pronađeno nekoliko firmiranih satova i sunčanih naočara.

Foto: carina.rs

U torbi su bila skrivena 3 ručna sata marke "Rolex", ručni sat marke "Breitling", tri para naočara za sunce marke "Versace", kao i dva para naočara marke "Louis Vuitton" čija će autentičnost naknadno biti utvrđivana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA