Hteo da sa 200 dinara plati račun od skoro 100 evra! Napravio je haos u Grockoj, a u sve se umešao i policajac

Maloletni Dušan je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za pokušaj razbojničke krađe i napad na policajce

  • 28

Neuspela razbojnička krađa dogodila se 2. januara oko 19 sati u marketu u Ulici Sutjeska 3 u Grockoj, kada je maloletni Dušan sa drugaricom Larom napunio kolica alkoholnim pićem, ali nije imao da plati, već je pokušao da zaplaši prodavačicu i odnese flaše!

Opljačkao joj kuću, pa je poljubio dok je spavala: Top 7 najurnebesnijih krađa u Šumadiji od 2007. do 2017. (FOTO)

- Napunilu su korpu, a kada je im je kasirka Dijana I. (33) rekla da račun iznosi oko 10.000 dinara, ponudili su joj svega 200 dinara! Prvo su se pravdali da su zaboravili novac i da će naknadno doneti,k ali devojka nije dozvolila da je prevare! Bila je uporna i tražila je ostatak novca. Tada je Dušan u besu jurnuo prema rafu sa alkoholnim pićima i razbio nekoliko staklenih flaša! - kaže očevidac incidenta i dodaje da je razbojnik potom pokušao da otme i novac.

- Pokušao je da otvori kasu i pokupi pazar. U prodavnici se zatekao policajac Petar (37) u civilu, pokazao mu je službenu legitimaciju i rekao mu da ne dira novac, ali ga je mladić rukom udario u glavu. Kada je stigla patrola policije iz Grocke, nasrnuo je i na policajca u uniformi Aleksandra M. (42) i šutnuo ga u nogu i stomak - navodi sagovornik Alo.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, povređenim policajcima je u prodavnici ukazana prva pomoć. Policajac u civilu je imao povrede arkade i jagodice, dok je njegov kolega u uniformi zadobio povredu kolena.

Maloletni Dušan je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za pokušaj razbojničke krađe i napad na policajce. Protiv devojčice je podneta krivična prijava zbog sučesništva u razbojničkoj krađi i biće pokrenut redovan postupak.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. januar 2018 | 10:45

    Ne mogu da razumem,ma udaris jedno 5 vaspitnih pa onda trazis podaatke,u staroj JUGI bio na zeleznickoj stanici u Zagrebu cekao voz dosao tada milicajac da mi trazi lk,ja popio malo kazem sta je bre,on mi osamari,a on 165 cm,a ja 197 cm vadim lk cutim,a zgromio bih ga,sta ces vlast otrezni se ja odmah.

  • Https:// Dinarac

    5. januar 2018 | 08:22

    Ma trebali su da ga omlate dobro da mu nikad vise ne padne na pamet nešto slično!

  • Blickrig

    5. januar 2018 | 09:37

    Aj sad malo na robiju jedno 3 do 5 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA