≫ 

Užas u centru Bora: Dečak (14) prebio radnicu i opljačkao kockarnicu (FOTO)

Dečak je radnicu dohvatio za kosu i izvukao ju je iz lokala

  • 18

Dečak star samo 14 godina, rodom iz Niša, na Badnji dan, uz pretnju da će je ubiti, brutalno je istukao radnicu kladionice ’’Admiral’’, koja se nalazi u samom centru Bora, naterao ju je da mu kaže šifru za otvaranje sefa, ukrao oko 300 hiljada dinara i pobegao sa lica mesta.

KRALJICA ŽITORAĐE: Lopov pljačkao prodavnice po selu, dok nije naišao na kasirku Milicu

- Maloletnik, koji je bio u društvu M.S. (21), koji je policiji poznat po više razbojništava, je igrao rulet. Njih dvojica su sačekali da svi gosti odu, a onda je maloletnik nasrnuo na radnicu kladionice - kaže izvor iz istrage.

Dečak je radnicu dohvatio za kosu i izvukao ju je iz lokala. Odvukao ju je, dok je M.S. čuvao stražu, u park do kladionice, i tu počeo brutalno da je tuče.

- Maloletnik je radnicu oborio na zemlju i šutirao je gde je stigao. Pretio je i da će je ubiti, ako mu devojka ne da šifru za otvaranje sefa - navodi naš sagovornik.

Uplašena, radnica je nasilniku kazala šifru, nakon čega su se dečak i M.S. vratili u kladionicu, otvorili sef i odatle ukrali oko 300 hiljada dinara.

-Nakon pljačke, pobegli su sa lica mesta, ali je maloletnik veoma brzo lišen slobode, dok se za M.S. još uvek traga – kaže naš izvor.

Daljinac

(Telegraf.rs/R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    7. januar 2018 | 18:25

    Mali smradic, treba ga nauciti pameti dok je vreme...

  • Jasmina KG

    7. januar 2018 | 14:05

    Gde je obezbeđenje bilo, možda su unosili badnjak dok je maloletnik bio za ruletom.Kai i većina zakona u ovoj zemlji i taj da u kladionice ne ulaze deca ispod 18,ne važi. Poznat je po razbojništvu, a nije u poravnom domu,kako je to dete kažnjeno i kako će biti pisle ovog ne milog događaja?!

  • Bivši zvezdaš

    7. januar 2018 | 13:55

    I, šta sad biva? Kazniće roditelje, kojima zakon vezuje ruke! Ako ošinu, oduzeće im dete! I daće ga braniteljima koji će da ga vole, više od rođenih roditelja! Hoće, jašta! Do poslednje pare, one naknade, koju roditelji ne mogu da dobiju ( ako nisu zaposleni), ali hranitelji mogu!?!? Mnogi se i bave tim poslom, zbog para! Budalaština! Kako ja mogu da volim tuđe dete, isto kao moje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA