Novi Sad: Devojka (19) pregažena na pešačkom prelazu, teško povređena

Ona je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na reanimaciju

  • 14

Jedna devojka (19) je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras, nešto pre 20 časova, kod tržnog centra Merkator na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

UŽAS U NOVOM SADU: Kolima usmrtio ženu na pešačkom prelazu, pa pobegao sa lica mesta

Kako se nezvanično saznaje, devojku je udario automobil na pešačkom prelazu, a policija na licu mesta trenutno obavlja uviđaj, piše Blic.

Iz Hitne pomoći kažu da je njihova ekipa intervenisala večeras nešto pre 20 časova. Devojka je zadobila teške telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na reanimaciju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SSSS

    12. januar 2018 | 22:45

    U svakoj normalnoj drzavi se staje na put bahatim vozacima vrlo brzo i jednostavno. Jedino kod nas izmisljaju kao neke zakone o saobracaju koja ne vedi nista. Bitno je samo da imas zimske gume i ako je 20 stepeni. Panduri znaju samo da cekaju sa radarom u ruci po magistralama. A po gradu svakog dana stradaju pesaci.

  • Dule

    12. januar 2018 | 22:22

    Bože,spasi je.

  • Zoran

    12. januar 2018 | 22:22

    Ne kažem da i najboljim profesionalnim vozačima nemože da se desi,ali primetno je u poslednje vreme da mnogi i ne zaslužuju dozvolu za vozača.Mnogi telefoniraju i ne vode računa.Ipak stoji velika odgovornost na vozače što znači bez obzira što je zeleno ili uslovno svi su u obavezi da smanje brzinu neposredno pri stupanju na raskrsnici.Bahatih vozača,nestrpljivih i bezobzirnih je sve više i više.Imam utisak da ovi sa velikim skupim dzipovima da su od boga dati i ponašaju se kao tobože neki velikani.Jako su nekulturni u saobraćaju a tatini i kamini sinovi-sve znaju i sve im se moze-kako ih obično zovem"Bezobzirni samuraji savremenog doba"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA